Een optimaal binnenklimaat én besparen op je gasrekening

Nog meer plezier van je zonnepanelen: plaats een airco!

Door de zonnepanelen op je dak, bespaar je al flink op je energierekening. Zeker nu de zon steeds vaker uitbundig gaat schijnen.

Met de zomer in aantocht en het hoge aantal zonuren van de afgelopen jaren nog vers in het geheugen, is het geen overbodige luxe om nu na te denken over een airconditioning systeem. En door de combinatie van een airco met je zonnepanelensysteem ben je nog steeds heel duurzaam bezig en haal je alles op het juiste moment uit je zelf opgewekte stroom!

Naast dat een airconditioning systeem in de zomer heerlijk koelt, zorgt het systeem ook voor een prettig én gezond binnenklimaat met schone én zuivere lucht. Daar heb je dus ook in de winter wat aan, want met een airco kun je ook prima verwarmen! En dat scheelt weer op de gasrekening.

Nu bestellen = binnen 4 weken genieten!

Meer weten? We vertellen je er graag alles over!

% Klanttevredenheid

Positieve reviews online

De voordelen op een rij

Een optimaal binnenklimaat

Zomers koel en ’s winters warm! Een airco zorgt voor de perfecte balans tussen temperatuur, luchtvochtigheid en gezuiverde lucht. Zo geniet je altijd van een aangenaam en comfortabel binnenklimaat!  

 

Schone & geventileerde lucht

De geavanceerde technologieën en filters zorgen voor zuivere lucht.  De filters verwijderen pollen, stofdeeltjes, en andere vervuiling zoals nare luchtjes of rook. Ideaal voor mensen met een allergie en een veilig idee in het komende griepseizoen.

Fluisterstil & eenvoudig bedienbaar

Onze airco’s zijn fluisterstil, het gemiddelde geluidsniveau van een binnen-unit is slechts 19dB(A) en van de buiten-units zo’n 43dB(A). Dit staat ongeveer gelijk aan het geluid van een koelkast. De airco’s zijn voorzien van een eenvoudige bediening met timer of via de app. 

Binnen 4 weken volledig geïnstalleerd

De airco unit wordt door onze goed opgeleide en F-gassen gecertificeerde monteurs geïnstalleerd. En dat binnen 4 weken! Zo kun je direct volledig én veilig genieten van een comfortabel binnenklimaat, energiebesparing en gezuiverde lucht!

Ja ik ben geïnteresseerd en wil graag meer weten

Suntech Energy & BCC

Sinds afgelopen juli maken wij deel uit van BCC. Een mooie krachtenbundeling in het verder verduurzamen van Nederland! BCC is toonaangevend in alles rondom elektronica en heeft de afgelopen jaren veel expertise opgedaan op het gebied van airconditioningssystemen. Deze ervaring en expertise zetten wij nu ook graag in voor onze klanten.

Wat kan jij van ons verwachten?

1. Een afspraak inplannen

Heb je een bestelling voor je nieuwe split airco unit geplaatst, dan nemen onze airco specialisten binnen 24 uur telefonisch contact met je op om een installatieafspraak te maken.

2. Samen het werk afstemmen

Op de installatie dag neemt onze installateur de werkzaamheden met je door en kijkt deze samen met jou naar de beste locatie.

3. De installatie

We zijn er nu echt klaar voor! Onze goed opgeleide en volledig gecertificeerde installateur gaat jouw nieuwe split airco unit installeren. Alles wordt vakkundig en volledig veilig aangesloten.

4. De oplevering

Jouw nieuwe split airco unit wordt opgeleverd en je krijgt uiteraard een korte uitleg over de werking. De bediening gaat eenvoudig met een timer of via de app. 

5. En genieten!

Nu alles werkt kan je gaan genieten van schone lucht, verkoeling in de zomer en verwarming in de winter. Altijd een aangenaam binnenklimaat, energiebesparing én gezuiverde lucht!

Ga je voor een single- of multi-split airco unit?

Single-split airco unit

De naam zegt het al; een single-split airco unit bestaat uit één binnen-unit. Deze werkt heel eenvoudig, is duurzaam en koelt erg goed. De binnen-unit zuigt de warme lucht uit de ruimte, koelt deze af en blaast vervolgens heerlijke koele lucht de ruimte in. De buiten-unit zorgt ervoor dat de warme lucht je woning verlaat en buiten terechtkomt. En het mooie is dat dit vrijwel volledig geluidloos gebeurt.

Multi-split airco unit

Wil je graag genieten van een aangenaam klimaat in meerdere ruimtes in je huis? Door het installeren van een multi-split airco unit heb je overal waar jij wil koele of warme lucht. Een multi-split airco bestaat uit meerdere binnen-units die gekoppeld zijn aan één buiten-unit. Je koelt en verwarmt op deze manier heel makkelijk verschillende ruimtes. Bovendien is het airco multi-split systeem door de enkele buitenunit zeer economisch.

 

Vragen verschillende ruimtes om verschillende soorten of maten airconditioning? Ook dat is geen probleem. De multi-split airco units die binnen worden geplaatst kunnen van elkaar verschillen.

Offerte aanvragen?

Ben je overtuigd? Vul het onderstaande formulier in om eenvoudig een offerte aan te vragen.

Onze adviseur neemt contact met je op om al je persoonlijke wensen in kaart te brengen én de technische mogelijkheden te bekijken. Zo weten we precies wat er mogelijk is. Aansluitend brengen wij een vrijblijvend advies uit én een offerte op maat.

 

Naam(Vereist)