Elektra vervangen

Is jouw elektriciteitsnetwerk klaar voor de toekomst?
Offerte opvragen

Woon je in een huis uit de jaren ’70 of ouder? Dan zou het kunnen dat de elektra in je woning verouderd is. De elektriciens van Suntech Energy kunnen je elektra vervangen en je woning helemaal klaar maken voor de toekomst.

De laatste jaren gaat het hard met de energietransitie in Nederland. Steeds meer mensen stappen over op elektrisch rijden, elektrisch koken of op duurzame manieren van energie opwekken.

Dat is mooi, maar: kan de elektra in je woning dat wel aan? Veel mensen komen erachter dat de elektra in hun woning niet toereikend is en vervangen moet worden om zoveel stroom te kunnen bolwerken.

OMGAAN MET PIEKBELASTING

En niet alleen in woningen zie je dat elektra vervangen moet worden: het hele stroomnet in Nederland moet op de schop om piekbelasting beter aan te kunnen.

Wanneer de zon schijnt produceren alle zonnepanelen in de buurt namelijk zoveel stroom dat er steeds vaker sprake is van overbelasting. In het klein kan je hetzelfde probleem hebben in je woning.

Als je zelf energie opwekt kan de elektra in je huis niet toereikend zijn voor de opgewekte elektriciteit. Andersom kan het ook zo zijn dat je op de “spitsmoment” van de dag zoveel stroom gebruikt dat je elektriciteitsnetwerk dat niet aankan.

Modernisering

Voor sommige woningen is elektra vervangen nog niet urgent. Toch is het soms verstandig om met het oog op de toekomst nu al aanpassingen te doen aan de elektra.

Misschien rijd je nu nog geen elektrische auto, maar wil je dat in de toekomst wel gaan doen, bijvoorbeeld. Of je overweegt een (hybride) warmtepomp in de komende jaren.

Ben je net verhuisd of zit je in een verbouwing? Pak dan gelijk de elektra mee en laat je elektra vervangen door Suntech Energy.

 

elektra vervangen kosten

WAT KUNNEN WIJ VOOR JE DOEN?

  1. Bedrading vervangen: Verouderde of beschadigde elektrische bedrading wordt door ons vervangen door nieuwe draden om ervoor te zorgen dat de elektrische stroom veilig wordt getransporteerd.
  2. Schakelaars en stopcontacten vervangen: Oude schakelaars en stopcontacten worden vervangen door nieuwe om je woning moderniseren of om defecten te repareren.
  3. Zekeringen en stroomonderbrekers vervangen: Dit heeft betrekking op het vervangen van zekeringen of stroomonderbrekers in elektrische panelen om de beveiliging van het elektriciteitsnetwerk te verbeteren en om problemen met overbelasting of kortsluiting aan te pakken.
  4. Verlichting vervangen: Het vervangen van verlichtingsarmaturen, lampen of lichtschakelaars en het overstappen op ledverlichting.
groepenkast vervangen kosten

Hoe gaan wij te werk?

Wil je de elektra vervangen in jouw woning? Dat begint met een goede analyse en een gedegen plan. Onze elektricien komt bij je langs om jouw verbruik te bekijken en je netwerk door te meten.

Samen bespreken jullie vervolgens de wensen en kijken jullie naar het toekomstige stroomverbruik: hoe ziet dat eruit?

Naar aanleiding van het bezoek brengt de elektricien een offerte uit voor elektra vervangen. Deze offerte kan je online accorderen. Uiteraard kan je ons altijd bellen als je aanvullende vragen of wensen hebt. Wij denken graag met je mee!

ELEKTRA vervangen?

Wij denken graag met je mee!

Wil jij je elektra vervangen? Vraag snel een offerte op. Je ontvangt van ons altijd binnen 1 werkdag antwoord.

Naam(Vereist)