GROEPENKAST VERVANGEN

Een nieuwe meterkast die klaar is voor de toekomst
Offerte opvragen
elektra vervangen thuisbatterij aansluiten

Is het nodig dat je groepenkast vervangen wordt? Geen probleem: onze gekwalificeerde elektriciens weten alles van groepenkasten. We bestellen en installeren een nieuwe groepenkast voor u in twee uur.

Logisch dat een zonnepanelenbedrijf alles van groepenkast vervangen weet: we moeten dit tenslotte regelmatig doen. Zonnepanelen kunnen immers alleen aangesloten worden op groepenkasten die hier klaar voor zijn.

Ouderwetse groepenkasten zijn minder geschikt voor zonnepanelen en daarom moeten we vaak naast de installatie van de panelen ook de groepenkast vervangen.

Groepenkast vervangen met oog op de toekomst

De nieuwe generatie groepenkasten zijn niet alleen klaar voor zonnepanelen: ook een thuisbatterij, zonneboiler of de warmtepomp kan erop aangesloten worden!

Wil je in de toekomst meer elektrisch gaan koken, een elektrische auto gaan rijden of méér zonnepanelen: ook daar is de groepenkast klaar voor. Wel even doorgeven bij uw offerte-aanvraag: dan bestellen wij zeker de goede groepenkast voor je.

Op welke manier zijn nieuwe groepenkasten technisch voorbereid op de energietransitie?

Stel je voor dat je elektriciteit in huis gebruikt als water uit een kraan. Normaal gesproken heb je een kraan die tot 40 liter per minuut kan leveren. Maar wat als je steeds vaker grote hoeveelheden water nodig hebt, zoals voor een gigantische waterballongevecht in de zomer?

Nou, dan zou je kunnen besluiten om je watertoevoer te versterken, zodat je tot wel 60 liter per minuut kunt krijgen. Dat is wat er gebeurt als je je stroomvoorziening upgradet naar 60 ampère (laten we zeggen dat dit gelijkstaat aan liters per minuut voor elektriciteit). Maar er is een probleem: de standaard stroomverdelers in veel huizen zijn ontworpen voor slechts 40 ampère, wat gelijk is aan een kraan van 40 liter per minuut. Dus als er ooit een elektrische ‘kortsluiting’ is, waarbij veel stroom in één keer wordt gevraagd, kan dat problemen veroorzaken.

Om dit op te lossen, is een nieuwe stroomverdeler ontworpen, die wel 63 ampère aankan, vergelijkbaar met een kraan die 63 liter per minuut kan leveren. Deze nieuwe verdeler heet de ‘G63’. Hij is eigenlijk een soort superkraan voor elektriciteit. Deze superkraan is perfect voor huizen waar steeds meer elektriciteit wordt gebruikt, bijvoorbeeld door al die moderne apparaten en gadgets. Hierdoor kun je meer elektriciteit krijgen als je het nodig hebt.

Dus, met de G63-stroomverdeler ben je klaar voor nu en in de toekomst. Je huis is helemaal voorbereid op de veranderingen in de manier waarop we energie gebruiken!

Groepenkast vervangen: hou hier ook even rekening mee...

Bij het vervangen van de groepenkast worden de zogenaamde “zegels” verbroken. Na onze aansluiting moet je deze laten herplaatsen door je netbeheerder. Dit kan in ongeveer 10 minuten en kost je maximaal 50 euro.

Snel geregeld

Bel je een elektrobedrijf voor groepenkast vervangen, dan kan het zijn dat je lang wachten moet totdat je geholpen wordt. Elektrobedrijven zijn vaak druk en hebben grotere klussen om zich druk om te maken.

Gediplomeerde elektriciens zijn bovendien dun gezaaid en moeilijk te vinden voor veel elektrobedrijven. Gelukkig heeft Suntech Energy meer dan voldoende elektriciens in dienst om het vervangen van de groepenkast snel en deskundig te kunnen doen.

Dus: wil jij je groepenkast vervangen? Bel ons dan en we helpen je binnen maximaal twee weken.

 

groepenkast vervangen kosten
groepenkast vervangen kosten

Bespaar 21%

op groepenkast vervangen

Een regulier elektrobedrijf berekent gewoon 21% btw op de prijs van groepenkast vervangingen. Bij Suntech Energy is het echter mogelijk om – onder bepaalde voorwaarden – géén BTW te hoeven betalen.

Duurzame producten zoals zonnepanelen zijn immers vrijgesteld van BTW. Wil je dus liever die 21% in je zak houden? Vraag ons om advies hoe we dit netjes en correct kunnen regelen. Wij denken graag met je mee!

Groepenkast vervangen?

Wij denken graag met je mee!

Wil jij je groepenkast laten vervangen? Vraag snel een offerte op. Je ontvangt van ons altijd binnen 1 werkdag antwoord.

Naam(Vereist)