Hoe het allemaal begon

onze achtergrond

Suntech Energy is in augustus 2017 ontstaan uit de samenwerking tussen Het Groene Huis, Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars en Hypotheken en Den Hertog Elektrotechniek. De combinatie tussen deze drie lokale, ondernemingen uit Veenendaal is er één die u veel energie gaat opleveren. Met de kennis van de plaatselijke woningmarkt, als ook van de wet- en regelgeving op het gebied van hypotheken en de mogelijke duurzaamheidsubsidies, is deze samenwerking uniek in de branche.

Als elektromonteur heeft Jonne den Hertog zijn sporen in de loop der jaren zeker verdiend. Nadat hij zijn opleiding tot elektromonteur aan het ROC A12 in Ede succesvol heeft afgerond, is hij ruim 10 jaar werkzaam geweest als monteur bij een groot elektrotechnisch bedrijf in Veenendaal. In 2014 was hij één van de finalisten bij het ‘Nederlands Kampioenschap Vakkanjers’. Een kampioenschap voor studenten van het VMBO en MBO ontstaan vanuit opleidings- en ontwikkelingsfondsen Metalelektro (A+O), Metaalbewerking (OOM) en Technisch Installatiebedrijf (OTIB).

Tijdens zijn jarenlange werkervaring, is ook de opkomst en ontwikkeling van de zonnepanelen niet aan Jonne voorbijgegaan. Zijn kennis en kunde binnen deze tak van de elektrotechniek maken van hem een absoluut vakman die u met het volste vertrouwen op uw dak aan het werk heeft!

De Joint Venture tussen deze drie Veenendaalse ondernemingen is uniek in de markt. Laat u niet alleen inspireren op het gebied van de aanschaf van zonnepanelen, maar ook op financieel gebied. De samenwerkende financieel adviseurs van APP Hypotheken en Van Ginkel & Van Bemmelen Hypotheken bespreken graag met u vrijblijvend alle mogelijkheden voor het meefinancieren van zonnepanelen op uw dak.