fbpx

WIJ ISOLEREN!

Suntech Energy isoleert spouw en bodem. Dit doen wij met HR++ EPS-parels. Dit zijn met lucht of CO2 gevulde, van aardolie gemaakte bolletjes. Wij gebruiken deze parels (bolletjes) in losse vorm. Met behulp van een spuit, worden deze parels in combinatie met speciale lijm in de spouw of onder de vloer geblazen. Deze HR++ EPS-parels zijn schimmelwerend én de spouw behoudt haar ventilatiemogelijkheid. Daarnaast geven deze parels een goede brandveiligheid. Volgens NEN6065 een Euro Brandklasse van 1. Omdat niet alle woningen geschikt zijn om te isoleren, is het van belang dat er voorafgaand aan de werkzaamheden onderzocht moet worden óf isolatie middels de HR++ EPS-parels mogelijk is en zo ja, op welke manier. Net als binnen ons zonnepanelenbedrijf, zal er vooraf een opname gedaan worden. Onze isolatiespecialist zal de situatie opnemen en op basis van uw wensen en zijn bevindingen een passend advies geven.

BESPAAR TOT €1.800,-

Volgens de website van Milieu Centraal s in Nederland bijna 75% van de woningen nog niet voldoende geïsoleerd. Vooral woningen die voor 1976 zijn gebouwd vallen in deze categorie. Om de klimaatdoelen te halen, wordt verduurzaming van de woningmarkt steeds belangrijker. Om dit financieel aantrekkelijk te maken, zijn er op het gebied van isolatie ook mooie overheidssubsidies die hierin ondersteunen. Van slechte naar goede isolatie kan soms wel tussen € 500,- en € 1.800,- per jaar schelen aan energiekosten. Wanneer er 2 isolatiemaatregelen gecombineerd worden, krijgt u ongeveer 20% van de kosten terug! Zo maakt u meteen een mooie ‘verduurzaamheidsslag’. Kijk voor de regels op de website Milieu Centraal.

VLIEGENDE START

Veelal kunnen de isolatiewerkzaamheden binnen één dag gerealiseerd worden. Uiteraard is dit ook te combineren met de plaatsing van een zonnepanelensysteem. Zo maakt u een vliegende start maken in uw ambitie om uw woning verder te verduurzamen. Interesse? Neem contact op en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden! Omdat wij werken met diverse eigen teams van monteurs en isolateurs, kan onze planning rekening houden met de uitvoer van de verschillende werkzaamheden in één dag.