WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Referenties

Klantverhalen

Suntech Energy is de zonnepanelenleverancier met het hoogste aantal klantwaarderingen in de regio. Maar, geloof ons niet: lees de verhalen van onze klanten. Hieronder lichten wij enkele verhalen voor je uit.

Dit bedrijf moest het worden

“Voor ons huis in Ede waren we op zoek naar zonnepanelen. Ik ben op internet gaan kijken en kwam enorm veel bedrijven tegen, waaronder wat bekende namen van bedrijven in de buurt. Ik heb toen met twee leveranciers contact opgenomen. Men kwam bij ons thuis de situatie te bekijken.

Bij Suntech ben je geen nummertje

“Zoals veel mensen was ik al een tijd op zoek naar een goede en betrouwbare leverancier voor zonnepanelen. Zelf werk ik in de beveiligingstechniek en weet dus wat de meerwaarde is van betrouwbare en hoogwaardige producten en goede service. Op internet had ik al meerdere websites van verschillende aanbieders bekeken, maar vond deze vaak erg onduidelijk…”

Leuke jongens

In oktober 2020 zijn we vanuit een appartement verhuisd naar een vrijstaand huis in Ede. Het is een prachtig huis, maar gebouwd in 1928 en nooit goed geïsoleerd. De eerste maanden zagen we onze stookkosten al omhoogschieten. Om die reden zijn we in december gelijk op zoek gegaan naar een betrouwbare aanbieder van zonnepanelen.

Precies zoals je hoopt dat het gaat

“Twee jaar geleden waren we op zoek naar een aanbieder van zonnepanelen voor op het dak van ons bedrijfspand in Veenendaal.
Er zijn natuurlijk ontzettend veel cowboys in de markt en veel verkopers willen alleen maar offertes scoren, is mijn idee…”

Wat wij jou beloven

  1. Binnen 6 weken na akkoord zijn wij aan de slag bij jou.
  2. Nette, kundige en nauwkeurige installateurs bij op jouw dak.
  3. Duidelijke afspraken en alle werkzaamheden in goed overleg.
  4. Géén open eindjes
  5. Ook na de plaatsing blijven wij bereikbaar voor vragen en advies.

Vraag nú een offerte aan!

Ben je overtuigd? Vul dan het offerte-aanvraagformulier hiernaast in. 

Heb je nog vragen? Bel ons! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op het nummer 0318 253 442. Geen vraag is te gek!

Naam(Vereist)