WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Reviews

Frans van der Graaf
Frans van der Graaf
26/06/2023
Netjes geplaatst, goed geadviseerd en na problemen met de netwerkkaart netjes opgelost
Willem van Dijk
Willem van Dijk
20/06/2023
Perfectie service! En de medewerkers die de plaatsing verzorgen zijn echte vakmensen en begeleiden je met alle zaken.
Hans Jansen
Hans Jansen
12/06/2023
Goed werk geleverd, snel, correct. Alles volgens afspraak. Top!
Henk Vlastuin
Henk Vlastuin
11/06/2023
Onlangs zonnepanelen laten plaatsen door BCC Duurzaam Huis. Goede service, prima voorlichting en prettige meedenkende medewerkers. Zeer tevreden, laat nu de zon maar schijnen!
Rob Staasen
Rob Staasen
08/06/2023
Na plaatsing van airco door BCC duurzaam nu ook zonnepanelen laten plaatsen. Duidelijke offerte met veel uitleg. Installatie van de zonnepanelen goed uitgevoerd, kabels netjes weggewerkt naar de meterkast, alles netjes opgeruimd na de werkzaamheden, goed op de hoogte gehouden tijdens de werkzaamheden. Werknemers waren vriendelijk en professioneel. Na installatie goede uitleg over de app en hoe alles werkt. Verder ook goed advies ontvangen over een paar verbeteringen met betrekking tot hoofdzekering en aardlekschakelaar.
Melis Van Dijk
Melis Van Dijk
01/06/2023
Goede montage van de panelen. Service op zich prima. App zou wat meer uitleg mogen hebben, staan teveel woorden in die voor een leek onbekend zijn.
Arthur Hoornweg
Arthur Hoornweg
31/05/2023
We zijn zeer tevreden met de plaatsing van elf zonnepanelen door Suntech / BCC. Hun "Team 1" was zeer vriendelijk en beleefd, heeft de panelen snel en netjes gemonteerd en het systeem goed uitgelegd. De omvormer is keurig geplaatst en de bekabeling mooi afgewerkt.
Tom de Groot
Tom de Groot
29/05/2023
Zeer tevreden met Suntech Energy. Het hele proces van offerte tot en met installatie (van 12 zonnepanelen en bijbehorende elektrische installatie) is zeer goed verlopen. Het team heeft zeer professioneel en veilig gewerkt. Ik ben heel tevreden met de installatie!
Michiel Von Der Fuhr
Michiel Von Der Fuhr
24/05/2023
Afdekking kruipruimte niet goed teruggelegd; was gevaarlijk. Voor de rest vriendelijk personeel die goed overlegt en netjes werkt.
Joy Performer
Joy Performer
18/05/2023
Pluim voor de installateurs van Suntech Energy. Met ervaring en overleg zijn onze zonnepanelen op de carport gerealiseerd. Eerst na een uitgebreide offerte van BCC is na een wachttijd van 6mnd het SolarEdge systeem kompleet met ymvk bekabeling van carport tot inkl. nieuwe groepenkast geinstalleerd.