Klantverhaal Arno HOEVE

... vakwerk!

“Twee jaar geleden waren we op zoek naar een aanbieder van zonnepanelen voor op het dak van ons bedrijfspand in Veenendaal.
Er zijn natuurlijk ontzettend veel cowboys in de markt en veel verkopers willen alleen maar offertes scoren, is mijn idee.

Als je eenmaal online zoekt naar partijen, word je bestookt met informatie. We hebben uiteindelijk twee aanbieders uitgenodigd en van beide partijen kregen we een offerte. Toch hadden we bij beide partijen geen goed gevoel.

We zijn binnen ons netwerk gaan vragen en van een relatie hoorde ik van Suntech Energy. Hij had voordat hij in zee ging met Suntech Energy verschillende partijen met elkaar vergeleken. Ik ken deze relatie erg goed en weet hoe belangrijk hij kwaliteit en financiën vindt. De zonnepanelen waren bij hem inmiddels geplaatst. Ik ben gaan kijken en het zag er heel netjes uit en zijn verhaal over het gehele traject gaf mij vertrouwen.   
 

Warme aanbeveling

Deze warme aanbeveling was voor mij genoeg om Suntech Energy uit te nodigen voor een vrijblijvend adviesgesprek. De offerte was voorzien van een duidelijke situatieschets van het dak met daarbij een advies voor de meest ideale stand van de panelen voor het beste rendement. Het was een mooi aanbod voor een goede prijs.

De doorlooptijd van interesse tot beslissing ging vlot. In mei 2020 hebben we 149 zonnepanelen laten plaatsen op ons bedrijfspand in Veenendaal. Het ligt er netjes bij en alles werkt prima.
We zijn er dan ook zeer tevreden over.

“De plaatsing van de zonnepanelen bij ons thuis was prima voor elkaar. Kabels worden netjes weggewerkt, schoenen gaan uit bij de voordeur, de jongens stofzuigen na het boren.
Precies zoals je hoopt dat het gaat.”

Arno Hoeve – Ede
(149 panelen op bedrijfspand in Veenendaal en 32 panelen op woonhuis in Ede)

Zeer tevreden

Het team van Suntech Energy levert echt vakwerk. De hele uitstraling van het bedrijf, hoe het personeel erbij loopt, hoe kundig en netjes ze werken. Alles klopt.

Om die reden heb ik vijf maanden geleden ook zonnepanelen laten plaatsen op het dak van mijn woonhuis. Hier heb ik gekozen voor de volledig zwarte panelen wat mooi staat bij ons dak. Totaal liggen hier nu verdeeld over twee kanten van het dak 32 panelen. Per twee panelen heb ik een optimizer en totaal één omvormer.

Met 32 panelen wek je behoorlijk wat energie op. Nu leveren we dat nog terug aan de energiemaatschappij, maar ik wil er straks een thuisbatterij tussen zetten, zodat ik het zelf kan opslaan en weer kan gebruiken. Vooraf heb ik dit bij Suntech Energy aangegeven en gecheckt of het mogelijk was.
 

Plannen voor de toekomst

Ik rijd een elektrische auto en dat tikt wel aan qua verbruik. Verder heb ik namelijk nog meer plannen; het plaatsen van een warmtepomp, een elektrische boiler, elektrisch gaan koken en de aanschaf van een airco, waarmee ik ook wil gaan verwarmen. Dus daar kan ik die 32 panelen zeker goed voor gebruiken.

Ook gebruik ik de zonnepanelen als indirecte isolatie. De warmte van de zon wordt opgevangen door de panelen en niet door mijn dak, waardoor het dak de warmte minder doorlaat en het huis koeler blijft in de zomer. Ik heb me vooraf goed ingelezen in alle mogelijkheden. Als ik iets doe dan moet het goed!

De plaatsing van de zonnepanelen bij ons thuis was ook weer prima voor elkaar. Kabels worden netjes weggewerkt, schoenen gaan uit bij de voordeur, de jongens stofzuigen na het boren.
Precies zoals je hoopt dat het gaat!


Service

De subsidieregeling en btw-aangifte hebben ze ook voor mij geregeld. Ik kreeg zelfs een bericht om even te controleren of het bedrag al op mijn rekening gestort was. En op de subsidieregeling voor de zonnepanelen op mijn bedrijf werd ik door Suntech Energy gewezen. Kijk, dat is nou fijne service!

Iedereen die een betrouwbare partij zoekt voor zonnepanelen zou ik zeker aanraden om een afspraak te maken met Suntech Energy.”

 

Vraag nú een offerte aan!

Ben je overtuigd? Vul dan het offerte-aanvraagformulier hiernaast in. 

Heb je nog vragen? Bel ons! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op het nummer 0318 253 442. Geen vraag is te gek!

Naam(Vereist)