Klantverhaal HANS DE ROODE

... de beste keuze die je kunt maken!

“Voor ons huis in Ede waren we op zoek naar zonnepanelen. Ik ben op internet gaan kijken en kwam enorm veel bedrijven tegen, waaronder wat bekende namen van bedrijven in de buurt. Ik heb toen met twee leveranciers contact opgenomen. Men kwam bij ons thuis de situatie te bekijken.

Je raakt in gesprek om een en ander door te nemen. Zo krijg je ook een eerste indruk van het bedrijf.
In principe leveren ze allebei hetzelfde product, alleen verschilt het in de service en de uitvoering. Er klonken wat tegenstrijdigheden. Het ging hoofdzakelijk over de installatie van de panelen. Van allebei de partijen heb ik een offerte gekregen, maar ik hield geen goed gevoel over maar twijfel.

Over een ander landelijk werkend bedrijf dat onder mijn aandacht werd gebracht, las ik online ook minder goede recensies. Deze waren uiteindelijk reden voor mij om niet veder te gaan.

Mijn online zoektocht begon dus opnieuw. Ik wilde graag een bedrijf in de buurt, een waar je naar toe kunt om verhaal te halen. Soms hoor je vervelende verhalen.

 

Dit bedrijf moest het worden

Zo kwam ik uit bij Suntech Energy in Veenendaal. Over dit bedrijf vond ik alleen maar positieve Google recensies. Toen ik opbelde had ik een leuk gesprek met een van de broers Oosterhagen. De klik was er en dat gaf direct vertrouwen.

We hebben een afspraak ingepland en ook na dit gesprek was het gevoel goed. Gert- Jan vroeg ons naar onze wensen en nam de tijd om naar onze ideeën te luisteren.
We hadden nog vragen over onder andere een boom die voor ons huis staat en of dit van invloed zou zijn. Gert-Jan legde heel goed uit wat het effect hiervan zou zijn, waardoor we gerustgesteld werden. Ook was er ruimte voor een praatje en gein. En daar hou ik wel van.
Nu wist ik het zeker; dit bedrijf moest het worden!

“Precies op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur. Het was een leuke groep jongens, met oog voor kwaliteit. Maar vooral voor de klant.”

Hans de Roode
(8 zonnepanelen op woonhuis in Ede)

Klip en klaar

De offerte die we ontvingen was ‘klip-en klaar’. Volkomen duidelijk dus.
We besloten toch dat we een andere opstelling van de panelen op het dak wilden dan in eerste instantie besproken. Het contact met de dames van de backoffice hierover was heel goed. Ze waren heel attent, namen de tijd voor me en hoorden m’n verhaal aan. De aanpassing in de opstelling die we hadden besproken was mogelijk en werd direct aangepast.

De dag van plaatsing was 30 mei. Precies op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur. Het was een leuke groep jongens, met oog voor kwaliteit. Maar vooral voor de klant. Ook voelde het helemaal niet raar om de deur open te hebben staan en dat er jongens in en om je huis rondlopen. Totaal hebben ze 8 panelen geplaatst in de gewenste opstelling. Ze liggen naar volle tevredenheid op ons dak. 

Leuk om te zien hoe die jongens met elkaar omgaan. Ze zijn op elkaar ingespeeld, werken goed samen, hebben plezier en werken erg netjes. Ze ruimen alles netjes op en laten het huis bijna nog netter achter dan toen ze binnenkwamen (bij wijze van spreken). Het is niet te min voor ze om ook de rommel die gemaakt wordt direct op te ruimen. Nadat ze weg zijn is er geen spoor te vinden van dat ze geweest zijn, buiten de zonnepanelen op ons dak natuurlijk.


Hart voor de zaak

Je ziet duidelijk dat Suntech Energy met eigen monteurs werkt. Ze hebben hart voor de zaak, zetten de klant voorop en zijn duidelijk ook een visitekaartje van het bedrijf. Als ik een bedrijf zou beginnen zou ik die jongens direct benaderen om bij me te werken. Echt, die jongens zijn goud waard.

Ik heb de jongens natuurlijk ook van iets lekkers en drinken voorzien. We hebben even in de tuin gezeten, waarbij er ondanks hun harde werken ook ruimte was voor een praatje en gezelligheid.


Controle

De panelen liggen nu een paar weken, maar ik controleer de apparatuur niet. Je kunt wel een app downloaden, zoals dat heet, de Solar Edge, maar ik heb geen mobiele telefoon. Ik zou het wel op mijn pc kunnen bekijken, maar dat doe ik niet, want in Veenendaal zien ze het als er storing is. Ik vertrouw hier volledig op, dus dat geeft een gerust gevoel. Verder hebben ze de panelen voor ons aangemeld bij onze energieleverancier en wat daar ook zichtbaar is zijn verbruik en teruggave. Ook hebben ze de btw-teruggave voor ons geregeld. Dat scheelt een hoop werk.

Ik begreep dat Suntech Energy ook een isolatie tak heeft. Helaas had ik ons huis al door een andere partij laten isoleren. Had ik hen toen gekend, dan had ik dit zeker weten door Suntech Energy laten doen. Het is een fijne partij om mee te werken. Ik beveel ze dan ook voor 100% aan! Je vertrouwen waard!

De slogan van Suntech Energy, “gedreven tot perfectie” zou ik zelf nooit gebruiken, het kan erg hautain overkomen. Maar dat zijn ze zeker niet. Ook leggen ze met deze slogan de lat voor zichzelf erg hoog. Het goede nieuws is dat ze het wel helemaal hebben waargemaakt. Een dikke 10 dus!”

 

Vraag nú een offerte aan!

Ben je overtuigd? Vul dan het offerte-aanvraagformulier hiernaast in. 

Heb je nog vragen? Bel ons! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op het nummer 0318 253 442. Geen vraag is te gek!

Naam(Vereist)