Klantverhaal patrick van veldhuijsen

... via mijn netwerk kom ik aan de beste adressen!

In oktober 2020 zijn we vanuit een appartement verhuisd naar een vrijstaand huis in Ede. Het is een prachtig huis, maar gebouwd in 1928 en nooit goed geïsoleerd. De eerste maanden zagen we onze stookkosten al omhoogschieten. Om die reden zijn we in december gelijk op zoek gegaan naar een betrouwbare aanbieder van zonnepanelen.

Door een van mijn beste vrienden die werkt als makelaar in Ede, kreeg ik de tip om contact op te nemen met Suntech Energy. Hij werk vanuit zijn beroep veel met deze partij samen. Voor mij is het heel belangrijk dat ik via via aan de juiste bedrijven kom. We hebben een groot netwerk en delen goede en betrouwbare adressen graag met elkaar.

In het gesprek met Suntech Energy werd mij geadviseerd dat voor ons gebruik en ons huishouden van 2 personen, 14 panelen echt heel goed volstaan. Het dak waar we de 14 panelen hebben laten plaatsen ligt op het zuiden, dus de hele dag vol in de zon. Sindsdien hebben we ook diverse airco’s geplaatst en daar verwarmen we ons huis mee. Dat bevalt ons goed en ook al het vermogen dat hiervoor nodig is wekken we zelf op.


Uitbreiding

Inmiddels zijn we twee jaar verder en willen we binnenkort van het gas af. We gaan dan over op een elektrische boiler voor het douchen en we gaan koken op inductie. Als we dat gaan doen komen we net tekort met onze 14 panelen. Vandaar dat we een uitbreiding wilden op de zonnepanelen.

Ik belde Suntech Energy en de volgende dag had ik een offerte met een goed advies in mijn mailbox. Ze hoefden niet langs te komen omdat ze de situatie kenden en alle tekeningen hadden. Binnen drie weken werden de panelen geplaatst.

De zes nieuwe zonnepanelen liggen op onze uitbouw achter het huis. Deze uitbouw heeft ook een schuin dak op het zuiden. De panelen konden ze met een verlengstuk makkelijk koppelen.
Een kleine moeite dus. Totaal heb ik nu 20 zonnepanelen.

Ik heb gebruikt gemaakt van de service waarbij zij de subsidie regelen en de btw-aangifte voor mij doen. Erg prettig. Hier hoef ik dan verder niet over na te denken. Het wordt gewoon geregeld.

“Ze zijn een fijne partij en als het aan mij ligt, beveel ik ze van harte aan en zorg ik hierdoor voor nieuwe tevreden klanten”

Patrick van Velshuijsen – Ede
(14 panelen op woonhuis en 6 panelen bijgeplaatst op aanbouw in Ede)

Solar Edge App

Wat ik ook erg fijn vind, is dat ik via de Solar Edge app dagelijks kan bijhouden hoeveel de panelen hebben opgewekt en wat mijn verbruik is. Het is voor mij een sport geworden om met bekenden uit de buurt dagelijks de rendementen met elkaar te delen. 

Laatst moest ik de meterkast laten vervangen en was de stroom er drie uur af. Die dag kreeg ik gelijk een bericht van Suntech Energy om even te checken wat er aan de hand was. Dat geeft me een fijn gevoel, dat als ik zelf niet in de gaten houd hoe het gaat, ik een melding krijg vanuit het bedrijf zodra er iets mis is. Zo weet ik zeker dat ik altijd het beste rendement zal halen uit de zonnepanelen.

 

Leuke jongens

Ik ben echt zeer tevreden over Suntech Energy. Zelf ben ik montageleider en werken we met een grote groep mensen in de buitendienst. Ik weet dus hoe belangrijk het is om goede mensen in dienst te hebben.

Hier bij Suntech Energy zijn het allemaal leuke en goed geschoolde jongens. Ik ben echt super positief over ze. Hoe ze met elkaar omgaan, maar ook met mij als klant. Ze denken met je mee en komen met de best passende oplossingen. Ze zijn niet gehaast en nemen de tijd om netjes te werken. Ik zou ze zo mijn huissleutel geven als ik er niet bij zou kunnen zijn op de dag van plaatsing. Dat zegt wel genoeg toch?

Ik zeg altijd maar zo: ik beveel alleen maar mensen en bedrijven aan die ook voor mij gewerkt hebben en waar ik uitermate tevreden over ben. Zoals in dit geval van Suntech Energy. Ze zijn een fijne partij en als het aan mij ligt, beveel ik ze van harte aan en zorg ik hierdoor voor nieuwe tevreden klanten.”

Vraag nú een offerte aan!

Ben je overtuigd? Vul dan het offerte-aanvraagformulier hiernaast in. 

Heb je nog vragen? Bel ons! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op het nummer 0318 253 442. Geen vraag is te gek!

Naam(Vereist)