Klantverhaal Tim GoosmanN

... aandacht voor de klant

“Zoals veel mensen was ik al een tijd op zoek naar een goede en betrouwbare leverancier voor zonnepanelen. Zelf werk ik in de beveiligingstechniek en weet dus wat de meerwaarde is van betrouwbare en hoogwaardige producten en goede service. Op internet had ik al meerdere websites van verschillende aanbieders bekeken, maar vond deze vaak erg onduidelijk.

Via via kwam ik vervolgens bij Suntech Energy terecht. Hun website en hun producten, gaven mij – na wat online onderzoek hiernaar gedaan te hebben – het vertrouwen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De afspraak met de adviseur verliep soepel. De adviseur vroeg ons waar wij naar op zoek waren en wat voor ons belangrijk is. Hij dacht goed met ons mee. Na het bekijken van de mogelijkheden van het plaatsen van de zonnepanelen op ons dak kregen we een advies op maat en werden de verschillende mogelijkheden voorgelegd en berekend. We hebben gekozen voor 10 zonnepanelen met ieder een eigen micro-omvormer.

Na het akkoord op de overzichtelijke offerte werden we de volgende dag gebeld om een afspraak te plannen voor het plaatsen van de installatie en panelen op het dak. Eind januari zouden ze geplaatst worden. Die dag was er echter heel veel wind, waardoor het onverantwoord was voor de monteurs om het dak op te gaan. Ze hebben die dag wel al het installatiewerk binnen gedaan. De panelen hebben ze diezelfde week nog kunnen plaatsen.

De monteurs werkten erg netjes en legden alles goed uit na plaatsing, zodat het precies duidelijk voor ons was hoe we de panelen kunnen monitoren via een app. Na de plaatsing kreeg ik de uitleg en instructies ook nog toegestuurd per mail, zodat we het nog eens rustig konden nalezen.

“Het fijne van Suntech Energy vind ik dat het bedrijf aandacht heeft voor de klant en je niet als een nummer ziet.”
Tim Goosmann – Ede  (10 zonnepanelen en 10 omvormers geplaatst januari 2022)

Klantenservice

Na een week zag ik dat er een micro-omvormer ineens uit was. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Hier kreeg ik direct iemand aan de telefoon die het probleem zou gaan oplossen voor ons. Dezelfde dag nog is er een nieuwe omvormer bij de leverancier besteld en binnen een week was deze vervangen.

Het fijne van Suntech Energy vind ik dat het bedrijf aandacht heeft voor de klant en je niet als een nummer ziet. Ze werken met eigen monteurs die heel erg voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf en de techniek staan. De service is goed en ze schakelen snel: iets dat ik erg belangrijk vind. Problemen worden dus snel opgelost.

Ook wordt er lange garantie gegeven op de producten en de montage, waardoor het een zeker gevoel geeft. Onze installatie en omvormers kunnen wij zelf uitlezen, maar worden ook uitgelezen bij Suntech Energy via hun eigen monitoringssysteem. Dat geeft een gerust gevoel. Zo hoef ik er niet dagelijks mee bezig te zijn, maar weet ik toch zeker dat het maximale rendement wordt behaald.


Waargemaakt

De slogan van het Suntech Energy is dat ze gedreven zijn tot perfectie. Er zijn meer bedrijven die zeggen waar ze goed in zijn, maar dit hebben ze bij mij echt waargemaakt.

Het gehele traject is erg zorgvuldig verlopen en tot in de puntjes geregeld. En ook de service achteraf was perfect geregeld. Inmiddels heb ik Suntech Energy ook bij onze buren aanbevolen.”

Vraag nú een offerte aan!

Ben je overtuigd? Vul dan het offerte-aanvraagformulier hiernaast in. 

Heb je nog vragen? Bel ons! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op het nummer 0318 253 442. Geen vraag is te gek!

Naam(Vereist)