STAPPENPLAN

Hoe gaan wij te werk?

Bij Suntech Energy houden we van korte lijnen en heldere communicatie. We werken volgens een stappenplan. Onze medewerkers op de binnendienst helpen u graag bij elke vraag.

1

Gesprek met de monteur

Wij streven ernaar om bij iedere klant langs te komen voor een persoonlijk advies. Onze monteur neemt de tijd om samen met u te bespreken wat uw wensen zijn. Hij kijkt wat er technisch mogelijk is en hoe u het meeste voordeel uit uw zonnepanelensysteem kunt halen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kost u gemiddeld genomen 45 minuten van uw tijd.

2

Maken van een projectplan zonnepanelen

Er wordt naar aanleiding van ons bezoek een projectplan gemaakt. Het soort zonnepanelen, welke manier van plaatsing, hoe ze geschakeld worden. Dit, zodat u verzekerd bent van het beste rendement, met de daarbij behorende uitstekende garanties en lage kosten. In korte, bondige, heldere taal weet u in een keer waar u aan toe bent.

3

Uitbrengen van een offerte 

Aan de hand van het projectplan wordt er een concrete offerte uitgebracht. Onze offerte bestaat uit één totaalprijs voor het gehele systeem inclusief plaatsing, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Uiteraard rekenen we ook meteen voor u uit wat het u oplevert en hoe lang de terugverdientijd zal zijn. Onze financiële experts kunnen u daarnaast alles vertellen over mogelijke extra financiering.

4

Accepteren van de offerte

Wanneer alles naar wens op papier is gezet en alle vragen van uw kant beantwoord zijn, kan de offerte door u geaccepteerd worden. Ondertekenen kan tegenwoordig gewoon digitaal. Zodra wij van u een digitaal geaccordeerde offerte hebben ontvangen, zal onze binnendienst de plaatsing samen met u zo spoedig mogelijk inplannen.

5

Plaatsing zonnepanelen

Van deze bijzondere dag maken we een feestje. Uw huis krijgt zonnepanelen. Dit betekent veel voordeel en rendement. Voor de vakkundige montage plaatsen we eerst een elektrische steiger. Zo heeft u weinig tot geen gedoe in huis. Na de montage loopt onze beste monteur samen met u alles door. Hij levert het systeem op en geeft nogmaals een heldere uitleg over de werking van het systeem en hoe u zelf uw voordeel kan monitoren via de telefoon, computer of tablet.

6

Service

Bij veel bedrijven houdt het hier op. Maar Suntech Energy wil meer zijn. Onze binnendienst is bereikbaar mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen. Het kan zijn dat we die eerder dan u constateren. Via het monitoringssysteem krijgen we automatisch een melding binnen als er iets niet naar behoren werkt. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.