Hoe innovatief en besparend onze “nieuwe bedrijfsauto” er ook uit mag zien.. het is helaas (nog) niet waar! 1 april!
Maar, uiteraard blijven wij altijd streven naar rendement, innovatie, besparing én perfectie. Benieuwd hoe we jou daar bij kunnen helpen? 

Bericht 1 april:

Met ingang van de komende maand is onze eerste gloednieuwe bedrijfsauto op de weg te vinden. Niet alleen is het formaat van de nieuwe wagen compact en wendbaar, er bevindt zich tevens een extra feature op het dak in de vorm van zonnepanelen, een zogenaamd “solar roof”.  Op deze wijze is de auto volledig aangedreven door zonnepanelen. Dit scheelt aanzienlijk in de transportkosten en biedt enorme milieuvoordelen.

Duurzaam en innovatief
Bij Suntech hebben we duurzaamheid, besparing en innovatie in ons DNA verweven en deze nieuwe manier van vervoer past daar uitstekend bij. De bedrijfswagen is uiteraard volledig voorzien van alle gemakken en uitgerust in onze huisstijlkleuren.

Gepatenteerd design
Het gepatenteerde design van bedrijfswagens met een solar roof die volledig rijden op zonne-energie is recent in Japan op de markt gebracht en wordt nu door ons als eerste in Nederland geïntroduceerd. In de loop van het jaar zullen wij ons volledige bedrijfswagenpark stap voor stap vervangen door solar roof vervoersmiddelen.

Geïnspireerd? Wij helpen je graag jouw woning te verduurzamen!