Sinds 1 januari zijn er nieuwe subsidieregels voor wanneer je je woning wilt verduurzamen.

Wanneer je twee isolatiemaatregelen neemt, krijg je nu tot 30% van de kosten vergoed!

De subsidie is onderdeel van investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) en is van toepassing voor huiseigenaren.

Suntech Energy isoleert spouw, bodem én vloer. De spouw en bodem isoleren wij met HR++ EPS-parels. De vloer isoleren wij met PIF isolatie. De aluminium die in PIF Isolatie gebruikt wordt reflecteert 95% van de warmte die er tegenaan komt. Dit gebeurt zowel in zomer als in de winter. Hierdoor heb je in de winter een lekker warm en comfortabel huis en blijft het in de zomer heerlijk koel. Hetzelfde geldt voor isolatie met HR++ EPS-parels bij isolatie van de spouw en de bodem. Ook dit zorgt voor een goed geïsoleerde woning. De woning behoudt haar ventilatiemogelijkheden en zorgt voor een goede brandveiligheid. Met het isoleren van je woning kan je jaarlijks al tot €1800,- euro besparen op je energierekening.

Nog meer voordelen:

  • Lagere energierekening en beter voor het milieu
    Door je huis goed te isoleren, word er minder energie verbruikt, met als gevolg dat de energierekening daalt. De HR++ EPS-parels én de PIF isolatie zijn 100% recyclebaar.
  • Meer comfort
    Een geïsoleerde woning zorgt voor meer warmte en houdt de warmte beter vast, hierdoor is er minder kou en tocht in de woning aanwezig. In de zomer werkt het omgekeerd en profiteer je van een fijn gekoelde woning doordat de warmte niet snel naar binnenkomt.
  • Hogere woningwaarde
    De waarde van jouw woning stijgt als de woning goed geïsoleerd is. Dit komt doordat de vaste lasten dalen en door het comfort dat een geïsoleerd huis biedt. Een geïsoleerd huis is dus extra interessant op de huizenmarkt.

Meer weten over isoleren? Of direct een offerte aanvragen? We helpen je graag op weg!

 

Vrijblijvend advies over de isolatiemogelijkheden van jouw huis? Neem gerust contact met ons op!
Onze isolatiespecialist zal de situatie opnemen en op basis van jouw wensen en zijn bevindingen een passend advies geven.