ZONNEPANELEN OP JOUW DAK?

Wacht niet te lang…

Zet nú de volgende stap

Zonnepanelen aanschaffen is een grote investering. Logisch dat je daar even over na moet denken. Maar denk niet te lang na, want de klok tikt door…

5 redenen waarom je snel moet beslissen:

#1

De energierekening stijgt snel

Je leest het overal in het nieuws: energie wordt een stuk duurder in 2022. En dat ga je merken ook! Als je nu kies voor zonnepanelen van Suntech gaat jouw energierekening volgende maand al naar beneden, in plaats van omhoog.

#2

Materialen worden steeds duurder

Door de coronacrisis en lockdowns in verschillende landen is de levering van zonnepanelen en installatiematerialen vaak vertraagd of veel duurder dan normaal. In sommige gevallen kosten leveringen uit het buitenland tot wel 10 keer zoveel!

Heb je nu een offerte uitstaan bij Suntech, dan profiteer je nog van de lage prijs. Maar reken erop dat een nieuwe offerte hoger uit kan vallen.

#3

De techniek staat niet stil

Zonnepanelen zijn innovatieve producten die steeds beter rendement opleveren. Echter: wachten op de techniek heeft geen zin. Jouw investering rendeert nu al voldoende om binnen korte tijd je aankoopbedrag eruit te hebben. Suntech levert state-of-the-art zonnepanelen waarvan je jarenlang veel plezier zult hebbben.

#4

Nu binnen 3 weken op jouw dak

De winterperiode is het laagseizoen voor zonnepanelen. Dat betekent dat je nu kunt profiteren van een korte doorloopperiode. Maak nu een afspraak en onze installateurs kunnen binnen drie weken bij je langskomen om alles te regelen.

#5

Je moet helemaal niets…

Wel of geen zonnepanelen aanschaffen is een keus die je uiteindelijk zelf moet maken. Maar kies je voor Suntech, dan maak je een veilige keus. Ons advies, onze panelen en onze installatie zijn van hoge kwaliteit. En ook na de installatie blijven wij bereikbaar voor support en advies.
Kies je voor Suntech, dan weet je dus zeker dat je goed zit.
Honderden tevreden klanten gingen je voor…

Wat wij jou beloven

  1. Binnen 3 weken na akkoord zijn wij aan de slag bij jou.
  2. Nette, kundige en nauwkeurige installateurs bij op jouw dak.
  3. Duidelijke afspraken en alle werkzaamheden in goed overleg.
  4. Géén open eindjes
  5. Ook na de plaatsing blijven wij bereikbaar voor vragen en advies.

Geef nu akkoord op je offerte!

Ben je overtuigd? Reageer dan op de offerte door ‘m met akkoord terug te mailen of gebruik het formuliertje hiernaast.

Heb je nog vragen? Bel ons! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar op het nummer 0318 253 442. Geen vraag is te gek!

Geen titel(Vereist)