ZONNEPANELEN OP JOUW DAK

Duurzaam leven én besparen

Wil jij duurzamer leven en besparen op je energierekening? Kies dan voor zonnepanelen! Met zonnepanelen wek je ‘groene’ energie op en bespaar je op je energierekening.

Hoewel de salderingsregeling afgebouwd wordt, zijn zonnepanelen nog steeds enorm rendabel! Vooral als je zoveel mogelijk van de door jou opgewekte energie zelf gebruikt of opslaat in een thuisbatterij. Wij rekenen graag voor je uit wat voor jouw situatie van belang is: nu én in de toekomst.

Bij Suntech krijg je altijd eerlijk advies van een elektricien die bij jou thuis langs komt om jouw unieke situatie te bekijken. We installeren binnen zes weken en blijven ook na de installatie bereikbaar voor jouw vragen.

Wat onze klanten vinden

Op internet zijn honderden reviews van tevreden klanten van Suntech Energy te vinden.  Op Facebook scoren we 5/5 met meer dan 130 recensies en op Google scoren we 5 van de 5 sterren uit meer dan 470 reviews. We lichten er hieronder enkele uit.

Vakwerk!

De mannen van Suntech hebben deze week 32 panelen op ons huis geplaatst en dat hebben ze keurig gedaan. Alles netjes uitgelijnd, bekabeling weggewerkt, duidelijke uitleg gegeven en opgeruimd.

Vorig jaar ook al 149 panelen laten plaatsen op de zaak in Veenendaal en geen seconde spijt dat ik het thuis ook door hen heb laten doen. Daniel en collega’s superbedankt!!

Arno Hoeve

Alles perfect geregeld

Doen wat je belooft – en méér. Dat is, kort samengevat, de reden dat ik Suntech warm aanbeveel. Het eerste contact, het adviesgesprek, de levering en installatie, de nazorg, de administratie: alles is perfect geregeld.

Dat is wat ik verwacht als ik een investering in mijn huis en in de toekomst doe, en die verwachting is meer dan waargemaakt. Chapeau!

Marco Weening

Topbedrijf

Vanaf het eerste gesprek hadden wij een goed gevoel bij Suntech Energy. Er wordt goed meegedacht en de service is super.

Afspraken worden altijd netjes nagekomen en het bedrijf is goed te bereiken voor vragen en planning. Niks is teveel gevraagd. De mannen die de panelen kwamen leggen zijn super vriendelijk, professioneel en erg snel.

Wij zullen Suntech Energy aanraden aan iedereen die panelen zou willen laten plaatsen! Topbedrijf!

Gaby Bos

Wij hebben ‘m!

SolarCell 415wp TOPCon N type

Onze monteurs werken met de nieuwste generatie zonnepanelen. Deze zonnepanelen, met de TOPCon-technologie, hebben een verhoogde efficiëntie, waardoor meer energie kan worden opgewekt uit hetzelfde oppervlak.

Nu op voorraad en leverbaar in 415 WattPiek.

WAAROM SUNTECH ENERGY?

Zonnepanelen laten installeren is een belangrijke investering. Daarom wil je dat het goed en nauwkeurig verloopt. Suntech Energy werkt met de beste kwaliteit zonnepanelen en omvormers, ervaren adviseurs en kundige installateurs.

Wij zorgen ervoor dat jouw zonnepanelensysteem aan het eind van de dag strak op je dak ligt en laten geen losse eindjes achter. Zo weet je zeker dat je plezier hebt van je investering!

Wat wij jou beloven

  1. Advies op maat voor jouw situatie
  2. Een vlotte afhandeling van je aanvraag
  3. Nette, kundige en nauwkeurige installateurs op jouw dak
  4. Een goed bereikbare supportdesk
  5. Financieel voordeel op je energierekening (op jaarbasis)

Offerte aanvragen?

Ben je overtuigd? Klik op de knop om eenvoudig een offerte aan te vragen.

Onze adviseur komt bij jou langs om jouw wensen in kaart te brengen en jouw situatie terplekke te bekijken. Na aflooop van het gesprek brengen we een advies uit waar je verder mee kan

Naam(Vereist)