Je hebt het waarschijnlijk al gelezen in de media: zonnepanelen worden steeds goedkoper! De prijs van zonnepanelen is landelijk maar liefst met een derde gedaald. Dat scheelt natuurlijk enorm. Ook voor jou?

MilieuCentraal heeft berekend dat de terugverdientijd van zonnepanelen door de gezakte prijzen ook met twee jaar gezakt is. Als je nu investeert in zonnepanelen heb je deze al na zes jaar terugverdiend!

Mariken Stolk, expert duurzame energie van Milieu Centraal, zegt dat investeren in zonnepanelen zowel voor het klimaat als voor de portemonnee een ‘aantrekkelijke keuze’ is. “Vooral door de lange levensduur. Zonnepanelen gaan zeker 25 jaar mee”, zegt Stolk. “Een investering in zonnepanelen levert een rendement op dat te vergelijken is met een rente van 6 procent op een spaarrekening.”

De prijzen van zonnepanelen worden deels bepaald door de fabriekskosten, maar zijn ook onderhevig aan vraag- en aanbod. Suntech Energy is altijd marktconform als het gaat om de prijzen van onze zonnepanelen en dat betekent dat ook onze prijzen flink gezakt zijn.

Daarbij komt dat je bij Suntech Energy profiteert van de nieuwste generatie zonnepanelen van 415 WP. In de berekeningen van MilieuCentraal gaat men nog uit van 400 WP. Tel daarbij de nette en zorgvuldige installatie van Suntech Energy op en je weet: het loont om nú een offerte aan te vragen via onze website!

Vraag een offerte aan!