Suntech Energy: ‘De beste garantie is een solide bedrijf: betaal nooit vooruit!’

De zonnepanelen-branche heeft het moeilijk. Veel bedrijven staan op de rand van faillissement, wat zorgt voor veel onzekerheid bij consumenten die zonnepanelen willen aanschaffen. Vandaag werd bekend dat het zeer grote BonGo Solar en Novavolt uit Apeldoorn definitief geen doorstart gaan maken. Totaal gaat het om ca. 34.000 klanten die hun installateur zien wegvallen. Steeds vaker zijn klanten hun aanbetalingen simpelweg kwijt. Juist daarom is het nu belangrijker dan ooit om te kiezen voor een betrouwbaar en solide bedrijf waar je niets vooruit hoeft te betalen. Ook de Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE) geeft niet altijd een volledige dekking bij aanbetalingen. Het gaat vaak maar om 30% van het bedrag met een maximum van € 3.000.

De oplossing: kies voor een solide bedrijf

Bij Suntech Energy begrijpen we uw zorgen. Daarom betaal je bij ons nooit vooruit. Dit biedt je zekerheid en bescherming. Zekerheid die er ook is omdat we al acht jaar een stabiele partner zijn voor duizenden klanten die zonnepanelen lieten leggen op de Veluwe en omgeving (Veenendaal/Ede/Amersfoort/Barneveld/Apeldoorn/Zwolle).

Vijf redenen om te kiezen voor Suntech Energy

1. Suntech Energy is een betrouwbare partner

In een tijd waarin veel bedrijven omvallen, is stabiliteit belangrijk. Suntech Energy heeft een sterk fundament en is al jarenlang actief. Wij hebben de hoogste klantwaardering in de regio met meer dan 540 betrouwbare reviews van tevreden klanten die ons gemiddeld een 9,8 geven.

2. Betaling na installatie

Bij Suntech Energy betaal je pas nadat de klus volledig is afgerond. Dit geeft je de zekerheid dat je alleen betaalt voor een perfect werkend systeem. Zo werken wij al jarenlang en zo willen we ook blijven werken.

3. Hoogwaardige kwaliteit

Wij werken met twee ervaren teams die de hoogste kwaliteit bieden. Stuk voor stuk nette voorkomende installateurs met verstand van techniek. Onze systemen worden netjes opgeleverd en onze servicedesk is altijd bereikbaar voor hulp en vragen. Wij verkopen alleen producten waar we zelf achter staan en ons advies is er om jou van de beste oplossing te voorzien.

4. Ondersteuning bij Faillissementen

Heb je zonnepanelen aangeschaft bij een bedrijf dat inmiddels failliet is gegaan? Suntech Energy staat klaar om je te helpen. Wij bieden doorlopende service en ondersteuning aan klanten die hierdoor zijn getroffen. We kunnen je systeem nakijken, zonnepanelen bijplaatsen of kijken of een thuisbatterij voor jou voordelig is.

5. Uitstekende Klantenservice

Onze klantenservice is een van onze sterke punten. Wij staan altijd klaar om je te helpen bij problemen of vragen. Onze professionele en snelle hulp zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over je investering.

Conclusie

Ondanks de huidige onzekerheden in de markt heeft Suntech Energy een zonnige toekomst waarin we ons inzetten voor jouw tevredenheid. Ons bedrijf is financieel gezond en onze medewerkers blijven zich vol enthousiasme inzetten voor kwaliteit op jouw dak.

In ons achtjarige bestaan zijn wij tot tweemaal toe Nederlands Kampioen Zonnepanelen leggen geworden. Kwaliteit die zich altijd uitbetaalt in een markt waarin goedkoop duurkoop is. Let daarom op bedrijven die met vreemde, goedkope aanbiedingen komen; vaak zijn dit bedrijven die op omvallen staan. Gaan ze failliet dan is de kans groot dat de achtergelaten mankementen in uw systeem voor uw rekening zijn. Dat moet je niet willen. Betaal daarom nooit vooruit en kies voor kwaliteit en zekerheid. Kies voor Suntech Energy, uw betrouwbare partner!

Kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op.  Stuur een e-mail naar info@suntechenergy.nl of bel ons op 0318-253442.

We spreken je graag!

Terug naar nieuwsoverzicht