Maak kennis met het team van Suntech Energy

Met een toegewijd team van vakmensen streven we bij Suntech Energy elke dag naar perfectie, waarbij we prachtige installaties realiseren die voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid, design en betrouwbaarheid.

Graag stellen wij ons aan je voor

Daniël Dalm

Daniël Dalm

(Monteur)

Vormt samen een team met Tycho en is de nestor van de montage. Daniël heeft een jarenlange ervaring als elektromonteur. Een nette harde werker die bij klanten graag een heel mooi systeem achterlaat.

Tycho Janssen

Tycho Janssen

(Monteur)

Behendig en niet bang, dat is Tycho. Als dakmonteur schuwt hij geen enkel dak en geen enkele hoogte. Ook in de meterkast weet Tycho kwaliteit te leveren. Een echte alleskunner dus.

Nick Hensen

Nick Hensen

(Monteur)

Vormt een duo met Joshua. Team discipline en kracht worden ze genoemd. Nick gaat door tot het werk af is en gaat elke dag voor 100% klanttevredenheid. Nick is altijd vrolijk en opgewekt.

Joshua Kenney

Joshua Kenney

(Monteur)

Start de dag regelmatig met zijn maatje Nick in de sportschool. Deze beresterke sympathieke Zuid-Afrikaan is een echte “maker” en komt graag jouw zonnepanelen bij je thuis installeren.

Hans Oosterhagen

Hans Oosterhagen

(Verkoop)

Adviseert klanten bij het aanschaffen van zonnepanelen installaties, thuisbatterijen en laadpalen. Hans stemt alle technische details met je af en maakt jouw offerte. Voor al je technische vragen kun je bij hem terecht.

Gert-Jan Oosterhagen

Gert-Jan Oosterhagen

(Verkoop & mede-eigenaar)

Verantwoordelijk voor de sales binnen het bedrijf, een echte specialist. Samen met zijn broer Hans het technisch hart van de onderneming. Met meer dan 10 jaar ervaring in branche kan je hem rustig een offerte laten uitbrengen.

Marlies Zaalberg

Marlies Zaalberg

(Planning & mede-eigenaar)

De absolute duizendpoot binnen het bedrijf. Regelt alle zaken op operationeel vlak en laat nooit wat liggen. Zodra jij je offerte akkoord geeft neemt ze contact je op om een plaatsingsdatum vast te leggen.

Wouter Pilon

Wouter Pilon

(Eigenaar)

Heeft in 2017 Suntech Energy opgericht en is de drijvende kracht op de achtergrond. Met zijn financiële kennis en achtergrond houdt hij graag alle cijfertjes scherp in de gaten.  Een bouwer in hart en nieren.