Suntech Energy, gedreven tot perfectie

Bij Suntech Energy streven we dag in, dag uit naar perfectie. Onze missie en visie vormen de kern van alles wat we doen, en onze kernwaarden begeleiden ons op elk vlak van onze activiteiten.

Missie

Onze missie is om Nederland op een eerlijke en doortastende manier te helpen verduurzamen. We geloven in een toekomst waar duurzaamheid centraal staat, en we zetten ons in om dit te realiseren voor zowel particulieren als bedrijven.

Visie

Onze visie is om elke particulier en elk bedrijf zo efficiënt en effectief mogelijk te laten investeren in duurzame oplossingen, waarbij kwaliteit en service altijd voorop staan. We streven ernaar om duurzame investeringen toegankelijk te maken en te zorgen voor een optimale ervaring voor onze klanten.

Suntech Energy Zonnepanelen

Trotse leverancier van

Suntech Energy merken

Kernwaarden

Bij Suntech Energy hanteren we drie kernwaarden die de basis vormen van ons handelen:

1. Helder

Transparantie is voor ons essentieel. We geloven in open communicatie en duidelijke afspraken, zodat onze klanten altijd precies weten wat ze van ons kunnen verwachten. Bij Suntech Energy is een afspraak een afspraak.

2. Gedreven

Elke dag streven we naar prestatie. Met discipline, een no-nonsense aanpak en een focus op kwaliteit zetten we ons in om het optimale resultaat te behalen voor onze klanten. Ons doel? Elke dag 100% klanttevredenheid.

3. Plezier

Bij Suntech Energy geloven we dat resultaat en plezier hand in hand gaan. We houden van een goede dosis enthousiasme en een grapje op zijn tijd. Door met plezier aan de slag te gaan, maken we niet alleen onze samenwerking succesvol, maar ook leuk.

Suntech Energy Zonnepanelen

Gedreven tot perfectie

“Gedreven tot perfectie” is niet zomaar een slogan voor ons; het vormt de basis van onze mentaliteit en onze aanpak. Bij Suntech Energy streven we naar de hoogste kwaliteit en service, elke dag opnieuw. We bouwen aan een imago waarin onze klanten vertrouwen hebben in de duurzame aankopen die ze bij ons doen, en waarin ze Suntech Energy zien als een betrouwbare partner op weg naar een duurzamere toekomst.

NKPP

Tot tweemaal toe (2022 en 2023) is Suntech Energy uitgeroepen tot Nederlands Kampioen Zonnepanelen Plaatsen.

Suntech Energy winnaar NKPP - Nederlands Kampioenschap Zonnepanelen Plaatsen

Hier zijn we trots op