Ook extra zonnepanelen?

Heeft u eerder zonnepanelen geplaatst en ziet u dat u jaarlijks stroom tekort komt? Overweegt u extra zonnepanelen te laten leggen omdat u bijvoorbeeld een airco of warmtepomp gaat laten plaatsen? Weet dan dat het bijplaatsen van zonnepanelen niet perse duur hoeft te zijn. Wij rekenen graag met u door of dat kan met uw huidige omvormer of bieden u een geschikt alternatief. Ontvang van ons een duidelijk plan en profiteer nog deze zomer van extra zonnestroom.

Suntech Energy uit Veenendaal ziet een groei in de bijplaatsingen van zonnepanelen. ‘Klanten weten door de verlenging van de salderingsregeling dat zonnepanelen snel worden terugverdiend’, aldus operationeel manager Marlies Zaalberg. ‘Mensen laten nu ook zonnepanelen bijplaatsen, bijvoorbeeld omdat ze meer stroom zijn gaan gebruiken. Er zijn zelfs “early adapters” die hun oude installatie volledig vervangen voor een compleet nieuw modern systeem met maximaal rendement’.

Ook als u uw zonnepanelen door anderen hebt laten plaatsen bent u alsnog welkom bij het hoogst gewaardeerde zonnepanelenbedrijf in de regio Veenendaal. Neem nu vrijblijvend contact op met onze adviseurs op via 0318 253 442 of mail naar info@suntechenergy.nl

Terug naar nieuwsoverzicht