Suntech Energy: betrouwbare partner met een zonnige toekomst!

Deze week stond in de Telegraaf een uitgebreid artikel waarin er een noodkreet uit de branche wordt beschreven. Veel installateurs van zonnepanelen staat het water aan de lippen. Als stabiele partner van duizenden klanten in Veenendaal en omgeving willen wij benadrukken dat wij er goed voorstaan. Suntech Energy is al acht jaar de meest stabiele partner voor zonnepanelen in Veenendaal en omgeving en dat blijven we. Wij werken met twee fantastische teams die de hoogste kwaliteit bieden en wij breiden juist onze service uit vanwege tegenvallende resultaten bij veel collega’s die in de markt actief zijn.

Waarom kiezen voor Suntech Energy?

Wij zijn een stabiele partner

Terwijl veel bedrijven in de zonne-energiesector momenteel moeilijke tijden doormaken, blijven wij een solide en betrouwbare keuze. Wij hebben een sterk fundament opgebouwd door consistent hoogwaardige service te bieden aan onze klanten. Duizenden klanten gingen je voor, met de hoogste waardering in de hele regio. Klanten geven ons een 9,8 (530 reviews)!

100% Betaling achteraf

Bij Suntech Energy betaal je pas nadat de klus volledig is afgerond. Dit principe hanteren wij al sinds onze oprichting en het zal altijd zo blijven. Zo ben je verzekerd van een perfect werkend systeem zonder voorafgaande kosten. We leveren onze systemen netjes op en onze servicedesk is altijd makkelijk bereikbaar voor hulp bij vragen.

Geen gehoor bij huidige leverancier?

Heb je zonnepanelen aangeschaft bij een bedrijf dat inmiddels failliet is gegaan of gewoon geen gehoor geeft aan je storing(en)? Geen zorgen, Suntech Energy staat klaar om je te helpen. Wij bieden steeds vaker doorlopende service en ondersteuning aan klanten die door omstandigheden met lege handen zijn komen te staan. Als je wilt dat wij je dak technisch monitoren, dan staan wij voor je klaar. Bel ons gerust.

Kortom, ondanks de huidige onzekerheden in de markt zet Suntech Energy zich in voor duurzaamheid en klanttevredenheid. Ons bedrijf is financieel gezond en onze medewerkers blijven zich vol enthousiasme inzetten voor kwaliteit op je dak. Het is niet voor niets dat wij in ons zevenjarig bestaan tot tweemaal toe Nederlands Kampioen Zonnepanelen leggen zijn geworden. Wij geloven dat zonnepanelen nog steeds een waardevolle investering zijn en blijven ons inzetten om onze nieuwe en oude klanten te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van zonne-energie.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Samen gaan we voor een zonnige toekomst!

Terug naar nieuwsoverzicht