Zonnepanelen nog steeds de slimste keuze

Zonnepaneelbezitters zijn nog steeds een stuk voordeliger uit dan mensen zonder panelen. Dit ondanks maatregelen die sommige energiebedrijven nemen. Dat blijkt uit een analyse deze week van Nu.nl, berekend op een huishouden met een gemiddeld jaarverbruik van 3.500 kWh. Een huishouden zonder zonnepanelen betaalt dan momenteel tussen de 850 en 1.275 euro per jaar aan stroom. Iemand met zonnepanelen betaalt in het slechtste geval 263 euro. Bij sommige leveranciers krijg je zelfs nog 84 euro per jaar terug. Positief nieuws dus.

Toekomst in thuisbatterij

En ook het mogelijk afschaffen van de salderingsregeling lijkt consumenten niet uit het veld te slaan. Uit onderzoek van Continews onder 1400 consumenten blijkt dat een groot deel van hen overweegt een thuisbatterij aan te schaffen, vooral als de salderingsregeling in 2027 stopt. Dit laat zien dat mensen zonnepanelen blijven zien als een waardevolle investering in duurzame energie. Bij Suntech Energy in Veenendaal kun je niet alleen zonnepanelen laten installeren, maar ook kiezen voor een thuisbatterij om je opgewekte energie optimaal te benutten. Die keuze kan nu, maar ook eventueel later gemaakt worden. Uw systeem wordt dan thuisbatterij-proof opgeleverd.

Advies en installatie op maat bij Suntech Energy

Bij Suntech Energy begrijpen we dat de keuze voor zonnepanelen en een thuisbatterij een belangrijke investering is. Daarom bieden we deskundig advies en installatie op maat, zodat je optimaal kunt profiteren van de voordelen van duurzame energie. Wij rekenen alle mogelijkheden graag met u door, speciaal toegespitst op uw situatie.

Het is al bijna zomer, de zon schijnt, neem daarom snel contact met ons op voor meer informatie!

Terug naar nieuwsoverzicht