Over ons

Onze kracht

De kracht van Suntech Energy ligt in de korte lijnen en de heldere communicatie.

Wat ooit begon als een samenwerking tussen de makelaardij, de onafhankelijke hypotheekmarkt en één van Nederlands beste elektromonteurs, is uitgegroeid tot een bedrijf waar alle expertise rondom zonnepanelen samen komt..

Wij hebben alles zelf in huis. In eigen beheer verzorgen wij de gehele plaatsing van uw systeem. Onze eigen elektromonteurs sluiten uw systeem netjes en vakkundig aan.

Brede expertise

Wij hebben de kennis in huis om u te adviseren over alles op het gebied van mogelijke financiering. Oók over leningen en alle mogelijke subsidies voor zonnepanelen.

Ook staat ons technische team voor u klaar om hun expertise met u te delen. Zowel kleine als grote projecten kunnen op onze volledige inzet rekenen. Met maatwerk, hoogwaardige kwaliteit en uitstekende garantievoorwaarden.

Naast zonnepanelen leveren wij ook thuisbatterijen. Juist me het oog op de toekomst denken wij graag met u mee en leveren advies op maat voor uw situatie. Onze adviseur komt graag bij u thuis om te bekijken wat in uw situatie het best rendeert. 

Het Team

Daniël Dalm

Elektriciën / Monteur Zonnepanelen

Mohammed Aafar

Monteur Zonnepanelen

Joshua Kenny

Monteur Zonnepanelen

Jonne den Hertog

Elektriciën / Technisch Manager

Tycho Janssen

Monteur Zonnepanelen

Kees PLug

Monteur Zonnepanelen

Nick Hensen

Monteur Zonnepanelen

Gianni

Mehmet Atak

Monteur Zonnepanelen

Eelco Voerman

Magazijn

Dick

Dick den Hertog

Magazijn

Marco

Judith den Hertog

Medewerker Backoffice

Marlies

Kaya Drost

Financieel Manager

Mohamed Sheekh

Monteur zonnepanelen

Gert Jan

Hessel de Goeij

Adviseur Zonnepanelen

Mark Enkelaar

Adviseur Zonnepanelen

Dick

Hans Oosterhagen

Adviseur Zonnepanelen

Gert Jan

Gert-Jan Oosterhagen

Commercieel Manager

Wouter

Wouter Pilon

Directie

Marlies

Marlies Zaalberg

Operationeel manager

GEdreven tot perfectie

Welkom bij Suntech Energy!

Het is onze missie om iedere particulier en ieder bedrijf zo eerlijk en doortastend mogelijk te helpen om te verduurzamen. Wij geloven in openheid als basis voor vertrouwen. Onze communicatie en afspraken zijn duidelijk, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten. Afspraak is afspraak! 

Elke dag staat voor ons in het teken van presteren. Met onze discipline, no-nonsense aanpak en kwaliteit streven we elke dag naar de optimale beleving én resultaat voor de klant: 100% klanttevredenheid.  

 

Resultaat en plezier zijn wat ons betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden. We houden van een grapje en gaan met enthousiasme aan de slag. Zo houden we de samenwerking niet alleen succesvol, maar ook leuk. Wij onderscheiden ons door onze gedrevenheid tot perfectie. Elke dag weer. Welkom!

Lees hier hoe het allemaal begon