fbpx

Over ons

Onze kracht

De kracht van Suntech Energy in Veenendaal ligt in de korte lijnen en de heldere communicatie.

Wat ooit begon als een samenwerking tussen de makelaardij, de onafhankelijke hypotheekmarkt en één van Nederlands beste elektromonteurs, is uitgegroeid tot een bedrijf waar alle expertise rondom zonnepanelen samen komt..

Wij hebben alles zelf in huis. In eigen beheer verzorgen wij de gehele plaatsing van uw systeem. Onze eigen elektromonteurs sluiten uw systeem netjes en vakkundig aan.

Download onze brochure

Brede expertise

Wij hebben de kennis in huis om u te adviseren over alles op het gebied van mogelijke financiering. Over leningen, alle mogelijke subsidies voor zonnepanelen en uiteraard verzorgen wij de BTW-teruggave.

Ook staat ons technische team voor u klaar om hun expertise met u te delen. Zowel kleine als grote projecten kunnen op onze volledige inzet rekenen. Met maatwerk, hoogwaardige kwaliteit en uitstekende garantievoorwaarden.

Het Team

Daniël Dalm

Elektriciën / Monteur Zonnepanelen

Nikita Artamonov

Monteur Zonnepanelen

Eelco Voerman

Monteur Zonnepanelen

Kees Plug

Monteur Zonnepanelen

Tycho Janssen

Monteur Zonnepanelen

Kevin de Graaf

Elektriciën i.o. / Monteur Zonnepanelen

Jonne den Hertog

Elektriciën / Mede Eigenaar

Tim van der Vlies

Elektriciën / Monteur Zonnepanelen

Leroy ten Dam

Monteur Zonnepanelen

Gianni

Gianni de Haan

Monteur Zonnepanelen

Dick

Dick den Hertog

Magazijn

Gert Jan

Gert-Jan Oosterhagen

Commerciële Buitendienst

Hans

Hans Oosterhagen

Commerciële Buitendienst

Marlies

Marlies Zaalberg

Office Manager

Marjolein

Marjolein Boere

Administratie

José

José Pilon

Communicatie / Inkoop

Wouter

Wouter Pilon

Verkoop / Mede Eigenaar

Marco

Marco van Bemmelen

Verkoop / Mede Eigenaar

Marcelle van Ginkel

Marcelle van Ginkel

Verkoop / Mede Eigenaar

Onze achtergrond

Suntech Energy is in augustus 2017 ontstaan uit de samenwerking tussen Het Groene Huis, Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars en Hypotheken en Den Hertog Elektrotechniek. De combinatie tussen deze drie lokale, ondernemingen uit Veenendaal is er één die u veel energie gaat opleveren. Met de kennis van de plaatselijke woningmarkt, als ook van de wet- en regelgeving op het gebied van hypotheken en de mogelijke duurzaamheidsubsidies, is deze samenwerking uniek in de branche.

Als elektromonteur heeft Jonne den Hertog zijn sporen in de loop der jaren zeker verdiend. Nadat hij zijn opleiding tot elektromonteur aan het ROC A12 in Ede succesvol heeft afgerond, is hij ruim 10 jaar werkzaam geweest als monteur bij een groot elektrotechnisch bedrijf in Veenendaal. In 2014 was hij één van de finalisten bij het ‘Nederlands Kampioenschap Vakkanjers’. Een kampioenschap voor studenten van het VMBO en MBO ontstaan vanuit opleidings- en ontwikkelingsfondsen Metalelektro (A+O), Metaalbewerking (OOM) en Technisch Installatiebedrijf (OTIB).

 

Tijdens zijn jarenlange werkervaring, is ook de opkomst en ontwikkeling van de zonnepanelen niet aan Jonne voorbijgegaan. Zijn kennis en kunde binnen deze tak van de elektrotechniek maken van hem een absoluut vakman die u met het volste vertrouwen op uw dak aan het werk heeft!

De Joint Venture tussen deze drie Veenendaalse ondernemingen is uniek in de markt. Laat u niet alleen inspireren op het gebied van de aanschaf van zonnepanelen, maar ook op financieel gebied. De samenwerkende financieel adviseurs van APP Hypotheken en Van Ginkel & Van Bemmelen Hypotheken bespreken graag met u vrijblijvend alle mogelijkheden voor het meefinancieren van zonnepanelen op uw dak.