Suntechenergy Zonnepaneel Duurzaamheid

Stap voor stap

naar duurzaamheid

Wij plaatsen zelf

Bekijk montage

De kracht van Suntech Energy

Topkwaliteit zonnepanelen en omvormers
Montage en aansluiting door eigen monteur
Ondersteuning bij aanvraag Duurzaamheidslening
Korte lijnen, duidelijke communicatie

Over ons

Suntech Energy is een initiatief ontstaan uit de samenwerking tussen de makelaardij en onafhankelijke hypotheekadviseurs. Met de kennis van de plaatselijke woningmarkt, als ook van de wet- en regelgeving op het gebied van hypotheken en de mogelijke subsidies op het gebied van duurzaamheid, is deze samenwerking uniek in de branche.

Door de toevoeging van de kennis en expertise van één van Nederlands’ beste elektromonteurs (2014) is deze samenwerking een prachtig totaalpakket van diensten en producten geworden waarmee u veel geld kunt besparen.

Wie zijn wij

Suntech Energy is in augustus 2017 ontstaan uit de samenwerking tussen APP Hypotheken & Verzekeringen, Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars en Hypotheken en Den Hertog Elektrotechniek. De combinatie tussen deze drie lokale, Veenendaalse ondernemingen is er één die u veel energie gaat opleveren.

Als elektromonteur heeft Jonne den Hertog zijn sporen in de loop der jaren zeker verdiend. Nadat hij zijn opleiding tot elektromonteur aan het ROC A12 in Ede succesvol heeft afgerond, is hij ruim 10 jaar werkzaam geweest als monteur bij een groot elektrotechnisch bedrijf in Veenendaal. In 2014 was hij één van de finalisten bij het ‘Nederlands Kampioenschap Vakkanjers’. Een kampioenschap voor studenten van het VMBO en MBO ontstaan vanuit opleidings- en ontwikkelingsfondsen Metalelektro (A+O), Metaalbewerking (OOM) en Technisch Installatiebedrijf (OTIB).

Tijdens zijn jarenlange werkervaring, is ook de opkomst en ontwikkeling van de zonnepanelen niet aan Jonne voorbij gegaan. Zijn kennis en kunde binnen deze tak van elektrotechniek maakt van hem een absolute vakman die u met het volste vertrouwen op uw dak aan het werk heeft!

De Joint Venture tussen deze drie Veenendaalse ondernemingen is uniek in de markt. Laat u niet alleen inspireren op het gebied van Energie Besparende Voorzieningen, maar ook op financieel gebied. De samenwerkende financieel adviseurs van APP Hypotheken en Van Ginkel & Van Bemmelen Hypotheken bespreken graag met u vrijblijvend alle mogelijkheden voor het meefinancieren van zonnepanelen op uw dak, schuur of uitbouw.

Jonne den Hertog

Hoe gaan we te werk

Gesprek met de installateur
Onze installateur zal bij u langskomen om te inventariseren hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden. Ter plekke zal hij bekijken welke manier van plaatsing het beste rendement oplevert.

Maken van een projectplan
Naar aanleiding van zijn bezoek op locatie zal er een projectplan worden gemaakt. Daarin wordt het complete advies vastgelegd. Welke panelen, welke manier van plaatsing, hoe wordt deze geschakeld etc. Op deze manier is het helder wat er verwacht mag worden van onze kant.

Uitbrengen van een offerte
Aan de hand van het projectplan wordt er een concrete offerte uitgebracht. We zijn volledig transparant voor wat betreft de kosten. Maar we rekenen ook meteen voor u uit wat het oplevert.

Accepteren van de offerte
Wanneer alles naar wens op papier is gezet, kan de offerte door u geaccepteerd worden. De getekende offerte ontvangen we dan graag per mail retour zodat wij kunnen overgaan tot bestelling en planning van de plaatsing.

Uitvoering en levering
We maken met u een afspraak wanneer de zonnepanelen met alle toebehoren afgeleverd en geplaatst zullen gaan worden.

Tot slot…
De installateur zal het systeem aan u opleveren en een uitleg geven over de werking en monitoring van het systeem. Monitoring gaat via de computer, tablet en/of smartphone.

In geval van storingen zal via uw omvormer automatisch een storingsmelding bij ons binnenkomen. Het kan dus zijn dat wij eerder van de storing op de hoogte zijn dan uzelf. Dit geeft ons de mogelijkheid om zo snel mogelijk een storing te verhelpen. Ook kunt u altijd via onze storingspagina op de website een melding maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het team

Jose-portret

José Pilon

Wouter-portret

Wouter Pilon

Marco-portret

Marco van Bemmelen

Marcelle-portret

Marcelle van Ginkel

Jonne-portret

Jonne den Hertog

Marjolein-portret

Marjolein Boere