Ga jij ook voor gasloos?
Stap over op een All-Electric of Hybride warmtepomp!

Deskundig advies en een professionele installatie door Suntech Energy. Onze adviseurs komen geheel vrijblijvend bij je langs voor een adviesgesprek. Samen wordt gekeken naar de mogelijkheden en haalbaarheid van het laten plaatsen van een warmtepomp.

Lucht-Water Warmtepomp

Een lucht-water warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze om water te verwarmen voor verwarming van een woning of gebouw en eventueel voor warm tapwater. Dit systeem werkt op een vergelijkbare manier als een omgekeerde koelkast: het onttrekt warmte aan de buitenlucht, zelfs bij lage temperaturen, en verhoogt deze naar een bruikbaar niveau voor verwarmingsdoeleinden.

Professionele installatie warmtepomp door Suntech Energy

Voordelen van een lucht-water warmtepomp

1. Energie-efficiëntie

Ze kunnen veel meer warmte produceren dan de elektriciteit die ze verbruiken, vaak met een rendement (COP, Coëfficiënt of Performance) van 5 of hoger.

2. Duurzaamheid

Ze maken gebruik van hernieuwbare energie uit de lucht en verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

3. Kostenbesparing

Hoewel de initiële investering hoog kan zijn, leiden de lagere operationele kosten en eventuele subsidies vaak tot aanzienlijke besparingen op de lange termijn.

4. Subsidie

Op alle warmtepompen die wij leveren zit een ISDE-subsidie. Informeer naar de mogelijkheden en de bedragen.

Duurzaam en energie-efficiënt. De lucht-water warmtepomp van Aerowatt

Onze warmtepompen zijn zowel All-Electric als Hybride aan te sluiten. Start Hybride en stap over naar All-Electric wanneer jij hier klaar voor bent.

Boiler

Een boiler in een warmtepompsysteem dient als een opslagplaats voor warm water dat wordt geproduceerd door de warmtepomp. Een boiler voorziet in het (warm) tapwater voor je woning.

Je hoeft een boiler niet altijd per definitie te combineren met een warmtepomp. Je kan een boiler ook inzetten als alternatief voor een thuisbatterij. Is een thuisbatterij te duur of simpelweg (nog) niet rendabel, denk dan eens aan een losse boiler. Een (elektrische) boiler gecombineerd met zonnepanelen is een slimme en duurzame oplossing voor het verkrijgen van warm (tap) water. Zo bespaar je toch weer mooi op je gasrekening.

Suntech Energy boilervaten van Aerowatt

Buffervat

Wanneer de warmtepomp warmte produceert voor je (vloer) verwarming, kan een deel van deze warmte worden opgeslagen in het buffervat voor later gebruik. Dit is vooral handig wanneer de warmtevraag in de woning fluctueert, zoals bijvoorbeeld tijdens piekuren of wanneer de warmtepomp niet continu hoeft te draaien.

Kijk eens op www.aerowatt.nl voor meer informatie over de producten die wij leveren.

Suntech Energy buffervaten van Aerowatt