Suntech Energy ServicePlan

Maximaal rendement, minimale zorgen: wij houden je installatie in topconditie.

Garanties

Bij Suntech Energy bieden wij uitstekende garanties op door ons gemonteerde installaties. Denk aan 7 jaar garantie op de montage, minimaal 15 jaar garantie op de zonnepanelen en wel 30 jaar vermogensgarantie.

Ook bij storingen staan wij netjes voor je klaar om deze op te lossen. Helaas vallen niet alle gevallen standaard onder de garantie, daarom is het Suntech Energy ServicePlan ontwikkelt.

ServicePlan voor zonne-energie installaties

ServicePlan

De afgelopen jaren kon menig installatiebedrijf de vraag naar zonnepanelen niet aan. Het leidde tot een wildgroei van aanbieders van mindere kwaliteit en veel mensen zijn daar de dupe van.

Bij Suntech Energy is het sinds kort mogelijk om een service-overeenkomst af te sluiten. Ook als uw zonnepanelen door een ander zijn geïnstalleerd. Wij worden regelmatig gebeld door mensen die met de handen in het haar zitten. Hun installateur komt de storing niet oplossen, er is geen ondersteuning bij problemen. Suntech Energy staat nu ook open voor deze groep.

Service voor iedereen

Tegen een vaste jaarlijkse vergoeding gaan we je systeem pro-actief monitoren op foutmeldingen en storingen, ontvang je maandelijkse rapportages en zullen we periodiek op locatie je installatie nalopen. Zo ben je continu verzekerd van een maximaal rendement op je zonnestroominstallatie. Daarnaast biedt het aanzienlijke voordelen op voorrijkosten, arbeidsloon en de kosten voor gebruikte materialen/onderdelen.

Stap ook over

Stap nu met je zonnepaneleninstallatie over naar Suntech Energy en laat je systeem optimaal monitoren!

Vraag snel een offerte aan voor een ServicePlan op jouw installatie.

ServicePlan