Zakelijke subsidie zonnepanelen

Suntech Energy uit Veenendaal heeft veel ervaring in het opzetten van grotere zonnepanelenprojecten. Ons projectteam staat voor u klaar om samen met u een maximaal resultaat te behalen. Of het nu gaat om zonnepanelen voor bedrijven, scholen, woningcorporaties of agrarische bedrijven, altijd kijken we met u naar het maximaal te behalen rendement en welke subsidieregelingen mogelijk voor uw project van toepassing zijn.

Regelingen waar u mogelijk als bedrijf gebruik van zou kunnen maken zijn:

Zakelijke subsidie zonnepanelen - Suntech Energy

De Subsidie Duurzame Energie (SDE+).
Deze subsidie is beschikbaar voor aansluitingen van 3×100 Ampère en meer. Het idee achter deze subsidie is dat u een gegarandeerde prijs voor uw stroom ontvangt zodat zakelijke projecten gemakkelijk rendabel worden.

De EnergieInversteringsAftrek, de EIA.
U kunt als bedrijf een fiscaal voordeel halen als u investeert in energiezuinige technieken en duurzame energie. U kunt 45% van de investeringskosten aftrekken van de winst. Dit naast uw gebruikelijke afschrijvingen. Uw aansluiting mag niet hoger zijn 3×80 Ampère.

De Kleinschaligheidsaftrek, de KIA.
Een investeringsaftrek-regeling die niet specifiek bedoeld is voor duurzame investeringen maar die daar vaak wel voor gebruikt kan worden. Uw boekhouder kan u vertellen hoeveel voordeel dat uw bedrijf oplevert.

Maak een afspraak

Als Suntech Energy hechten we veel waarde aan het samen creëren van zonnepanelenprojecten. Ons projectteam neemt u veel zorgen uit handen. Van financiering tot plaatsing; wij denken graag mee in creatieve oplossingen! Neem daarom contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Zakelijke subsidie zonnepanelen - Suntech Energy