ZONNEPANELEN EDE

Laat de zon maar schijnen!

De winter is in aantocht en de energieprijzen stijgen weer… Als inwoner van Ede kan je extra profiteren van energie die je zelf opwekt met een zonnepanelensysteem van Suntech Energy. Onze vakkundige en eigen installateurs plaatsen in één dag zonnepanelen Ede op jouw dak zodat jij helemaal klaar bent voor de zon en direct start met besparen!

Suntech Energy is dé specialist op het gebied van zonnepanelensystemen voor Ede en omgeving. Wij hielpen al heel wat huiseigenaren in Ede om tussen de €50,- en € 80,- te besparen op hun maandelijkse energiekosten. Ondertussen liggen er al honderden zonnepanelen op diverse Edese daken. Doe je ook mee?

% Klanttevredenheid

Positieve reviews online

Hier heb je ons al aan de gang gezien…

Ribeslaan Suntech

WAAROM SUNTECH ENERGY?

Zonnepanelen laten installeren is een belangrijke investering. Daarom wil je dat het goed en nauwkeurig gebeurt. Zonnepanelen Ede aanschaffen is tenslotte niet iets dat je dagelijks doet.

Suntech Energy werkt daarom met zonnepanelen van goede kwaliteitervaren adviseurs en kundige installateurs. Wij zorgen ervoor dat jouw zonnepanelen er netjes bij liggen en laten geen losse eindjes achter. Zo weet je zeker dat je plezier hebt van je investering!

Wat onze klanten vinden

Op internet zijn tientallen reviews van tevreden zonnepanelen Ede klanten van Suntech Energy te vinden. Op Facebook scoren we 5/5 met meer dan 90 recensies en op Google scoren we 5 van de 5 sterren uit meer dan 300 reviews. We lichten er hieronder enkele uit.

ZEER tevreden

Vorige week hebben wij onze zonnepanelen laten leggen door een goed professioneel team. Bedankt Kees, Leroy, Tim en Gianni!

Jullie werkten secuur, netjes en namen goed de tijd om alles te installeren. Blij met deze installatie, laat de zon maar schijnen!

Doesjka S.

v

UITERST VRIENDELIJKE GASTEN

Afgelopen vrijdag zijn bij ons 14 zonnepanelen geplaatst. Naast dat het snel ging waren het uiterst vriendelijke gasten. Dit bedrijf heeft echt kwaliteit geleverd. We zijn er erg blij mee. Bedankt…..

Gerhard ten Oever

TopService

Topservice, snel een duidelijke offerte, fijn en vlot contact, prettige monteurs met veel kennis, betrouwbaar. Alles waar je op hoopt als je ‘begint’ aan zonnepanelen.

Vorige week is ons dak versierd met 23 panelen. Het besparen kan beginnen.

Martine de Graaf

WAT WIJ BELOVEN OVER ZONNEPANELEN EDE

  1. Advies op maat voor jouw situatie
  2. Een vlotte afhandeling van je aanvraag
  3. Nette, kundige en nauwkeurige installateurs op jouw dak
  4. Een goed bereikbare supportdesk
  5. Iedere maand € 50,- tot € 80,- besparen

ervaringsverhalen van klanten

“Het fijne van Suntech Energy vind ik dat het bedrijf aandacht heeft voor de klant en je niet als een nummer ziet.”

Tim Goosmann

“Ze zijn een fijne partij en als het aan mij ligt, beveel ik ze van harte aan en zorg ik hierdoor voor nieuwe tevreden klanten”

Patrick van Veldhuijsen

“Kabels worden netjes weggewerkt, schoenen gaan uit bij de voordeur, de jongens stofzuigen na het boren. Precies zoals je hoopt dat het gaat.”

Arno Hoeve

“Precies op de afgesproken tijd stonden ze voor de deur. Het was een leuke groep jongens, met oog voor kwaliteit. Maar vooral voor de klant.”

Hans de Roode

ZONNEPANELEN EDE: WAT KAN JE VERWACHTEN?

Ben jij op zoek naar zonnepanelen Ede? Vul dan het onderstaande formulier in. Je wordt dan binnen een werkdag teruggebeld door ons. We plannen samen met jou een afspraak in met één van onze adviseurs. Vaak kan die afspraak al binnen een of twee weken plaatsvinden.

Onze adviseur komt bij jou thuis langs en bekijkt op welke manier onze zonnepanelen op jouw dak zouden kunnen komen te liggen voor het hoogste rendement. Ook neemt hij een kijkje bij jou in de meterkast.

Tenslotte neemt hij je persoonlijke voorkeuren mee: welke zonnepanelen staan het beste op jouw dak en in welke richting moeten ze bijvoorbeeld liggen?

Bij Suntech Energy kun je kiezen uit meerdere typen en kwaliteiten zonnepanelen. Wij kunnen je hierin adviseren, maar: het is ook een kwestie van smaak

Daarnaast berekent de adviseur zonnepanelen Ede wat de maandelijkse opbrengst zou kunnen zijn van de zonnepanelen die op jouw dak komen te liggen. Vervolgens brengt hij binnen 1 werkdag een offerte op maat uit voor jouw situatie.

Geef jij akkoord op de offerte dan maken de collega’s van de planning een afspraak voor het installeren van de zonnepanelen. Dit kan in de regel binnen 4-6 weken na akkoord.

Offerte aanvragen?

Ben je overtuigd? Klik op de knop om eenvoudig een offerte aan te vragen.

Onze adviseur komt bij jou in Ede langs om al je persoonlijke wensen in kaart te brengen én de technische mogelijkheden te bekijken. Zo weten we precies wat er mogelijk is. Aansluitend brengen wij een vrijblijvend advies uit én een offerte op maat.

Michelle neemt jouw aanvraag graag in behandeling

Naam(Vereist)