Profiteer van de zon met zonnepanelen in Nijmegen! ☀️

Ben je een inwoner van Nijmegen? Grijp nu je kans om eigen energie op te wekken met de zonnepanelen van Suntech Energy. Onze deskundige installateurs kunnen de panelen binnen één dag op je dak plaatsen in Nijmegen, zodat je direct kunt beginnen met genieten van de zon en meteen start met besparen!

Als specialist in zonnepanelensystemen in Nijmegen en omgeving heeft Suntech Energy reeds talloze huiseigenaren geholpen om maandelijks €50 tot €80 te besparen op hun energiekosten. Met honderden succesvol geïnstalleerde zonnepanelen in Nijmegen, nodigen we je uit om ook mee te doen!

Zonnepanelen Nijmegen - Suntech Energy

Waarom kiezen voor Suntech Energy?

Investeren in zonnepanelen is een belangrijke beslissing. Je wilt daarom zeker zijn van een zorgvuldige en professionele benadering, zeker omdat het aanschaffen van zonnepanelen in Nijmegen niet iets is wat je dagelijks doet.

Bij Suntech Energy ben je verzekerd van topkwaliteit zonnepanelen, ondersteund door ervaren adviseurs en vakbekwame installateurs. We zorgen voor een vlekkeloze installatie zonder losse eindjes, waardoor je volop kunt profiteren van je investering!

Zonnepanelen in Nijmegen: onze beloftes

 

  1. Persoonlijk advies afgestemd op jouw specifieke situatie
  2. Snelle verwerking van je aanvraag
  3. Zorgvuldige en deskundige installatie door onze professionals
  4. Een altijd bereikbare klantenservice
  5. Bespaar maandelijks tussen de €50 en €80 op je energierekening
Zonnepanelen Nijmegen - Onze monteurs voor uw zonnepanelen in Nijmegen

Wat onze klanten vinden

Op internet zijn tientallen reviews van tevreden klanten welke zonnepanelen in Nijmegen hebben laten plaatsen door Suntech Energy. Op Facebook scoren we 5/5 met meer dan 120 recensies en op Google scoren we 5 van de 5 sterren uit meer dan 500 reviews. We lichten er hieronder enkele uit.

Zonnepanelen Nijmegen: wat mag je verwachten?

Overweeg je zonnepanelen in Nijmegen aan te schaffen? Start met het indienen van een offerteaanvraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op om een afspraak in te plannen. Vaak is het mogelijk om binnen één tot twee weken een adviseur bij je langs te sturen.

Onze adviseur komt bij je thuis om de mogelijke locaties voor zonnepanelen op je dak te evalueren voor maximale opbrengst. Tijdens zijn bezoek controleert hij ook je meterkast en neemt hij je voorkeuren mee, zoals het uiterlijk van de panelen en de richting waarin ze geplaatst moeten worden.

Bij Suntech Energy kun je kiezen uit verschillende typen en kwaliteiten zonnepanelen. Wij bieden je deskundig advies, maar je persoonlijke smaak en wensen zijn uiteraard ook belangrijk. Onze adviseur zal tevens uitrekenen wat de zonnepanelen je maandelijks aan rendement kunnen opleveren, afhankelijk van hun positie op het dak. Binnen één werkdag na het bezoek versturen we een op maat gemaakte offerte.

Na goedkeuring van de offerte, zal ons planningsteam de installatie inplannen, doorgaans binnen 4 tot 6 weken.

Offerte aanvragen?

Overtuigd? Vraag gemakkelijk een offerte aan.

Een van onze adviseurs zal bij je in Nijmegen langskomen om jouw specifieke wensen en de technische opties te bespreken. Op deze manier garanderen we dat we volledig begrijpen wat voor jou haalbaar is. Vervolgens ontvang je van ons een vrijblijvend advies en een gepersonaliseerde offerte.