ZONNEPANELEN RHENEN

Rhenen is wel toe aan een beetje zonneschijn!
 
foto: Richard Kanis

De winter heeft lang genoeg geduurd: het is tijd voor zonnige dagen! In Rhenen profiteer je extra van die zonneschijn met een zonnepanelensysteem van Suntech Energy. Onze vakkundige installateurs installeren in één dag zonnepanelen op jouw dak zodat jij helemaal klaar bent voor de zon!

Suntech Energy is dé specialist op het gebied van zonnepanelen Rhenen en omgeving. Wij hielpen al heel wat huiseigenaren in Rhenen om tussen de €50,- en € 80,- te besparen op hun maandelijkse energiekosten. Ondertussen liggen er al ruim 1200 zonnepanelen op diverse Rhenense daken liggen. Doe je ook mee?

klanten in Rhenen

zonnepanelen gelegd in Rhenen

Hier heb je ons al aan de gang gezien…

Ribeslaan Suntech

WAAROM SUNTECH ENERGY?

Zonnepanelen laten installeren is een belangrijke investering. Daarom wil je dat het goed en nauwkeurig gebeurt. Zonnepanelen aanschaffen is tenslotte niet iets dat je dagelijks doet.

Suntech Energy werkt daarom met zonnepanelen van goede kwaliteitervaren adviseurs en kundige installateurs. Wij zorgen ervoor dat jouw zonnepanelen er netjes bij liggen en laten geen losse eindjes achter. Zo weet je zeker dat je plezier hebt van je investering!

Zonnepanelen Rhenen: wat wij beloven

  1. Advies op maat voor jouw situatie
  2. Een vlotte afhandeling van je aanvraag
  3. Nette, kundige en nauwkeurige installateurs op jouw dak
  4. Een goed bereikbare supportdesk
  5. Iedere maand € 50,- tot € 80,- besparen

Wat onze klanten vinden

Op internet zijn honderden reviews van tevreden klanten van Suntech Energy te vinden.  Op Facebook scoren we 5/5 met meer dan 130 recensies en op Google scoren we 5 van de 5 sterren uit meer dan 510 reviews. We lichten er hieronder enkele uit.

Geen seconde spijt

Alles netjes uitgelijnd, bekabeling weggewerkt, duidelijke uitleg gegeven en opgeruimd. Geen seconde spijt dat ik het thuis ook door hen heb laten doen. Daniel en collega’s superbedankt!!

Arno Hoeve

v

Alles perfect geregeld

Doen wat je belooft – en méér. Dat is, kort samengevat, de reden dat ik Suntech warm aanbeveel. Het eerste contact, het adviesgesprek, de levering en installatie, de nazorg, de administratie: alles is perfect geregeld.

Marco Weening

Topbedrijf

Afspraken worden altijd netjes nagekomen en het bedrijf is goed te bereiken voor vragen en planning. Niks is teveel gevraagd. De mannen die de panelen kwamen leggen zijn super vriendelijk, professioneel en erg snel.

Gaby Bos

Offerte aanvragen?

Ben je overtuigd? Klik op de knop om eenvoudig een offerte aan te vragen.

Onze zonnepanelen Rhenen adviseur komt bij jou langs om al je persoonlijke wensen in kaart te brengen én de technische mogelijkheden te bekijken. Zo weten we precies wat er mogelijk is. Aansluitend brengen wij een vrijblijvend advies uit én een offerte op maat.

Naam(Vereist)