Financiering  

Zonnepanelen kosten geld, maar verdienen zichzelf terug. Zelfs al zou u geen cent subsidie ontvangen. Zo bent u niet alleen duurzaam bezig, maar is het uiteindelijk ook goed voor de eigen portemonnee. Zonnepanelen kopen levert gemiddeld genomen meer rendement op dan de bank. U bespaart simpelweg op de energiekosten. Hoe groot uw besparing is hangt af van uw energieverbruik en de ligging van uw dak. Wij rekenen het graag voor u uit en kijken dan meteen naar de verschillende subsidieregelingen die het voor u mogelijk nog interessanter kunnen maken.
Vraag daarom nu een offerte aan en profiteer zo lang mogelijk van de nog bestaande regelingen.

Salderingsregeling

Tot en met 2023 kunt u sowieso nog gebruik maken van de salderingsregeling zonnepanelen. Deze regeling houdt kortgezegd in dat het overschot van de energie die uw zonnepanelen opwekken terug geleverd wordt aan het stroomnet. Die kunt u dus op een ander moment wanneer de zon minder schijnt of ’s nachts weer gebruiken. Het wordt tegen elkaar weggestreept. Dit levert u de komende jaren nog veel voordeel op.

BTW-teruggave 

Wanneer u zonnepanelen aanschaft, kunt u de BTW hiervan terugvragen. Een indirecte subsidie die u toch aardig wat oplevert. Deze zonnepanelen btw teruggave regelen wij voor u. Deze service kost u niets extra’s. Als u een offerte opvraagt berekenen wij voor u wat uw BTW teruggave zal zijn. Zo is dat meteen helder.

Subsidies

Subsidie Zonnepanelen particulieren

Subsidie Zonnepanelen Zakelijk

Als Suntech Energy hechten we veel waarde aan het samen creëren van zonnepanelenprojecten. Ons projectteam neemt u veel zorgen uit handen. Van financiering tot plaatsing; wij denken graag mee in creatieve oplossingen! Neem daarom contact met ons op voor een oriënterend gesprek.