Zonnepanelen op jouw nieuwe woning

Vanaf dag 1 besparen

Verhuizen en verduurzamen gaan hand in hand. Zonnepanelen zijn een goede keus om duurzamer te leven én te besparen op je energierekening. Suntech Energy werkt nauw samen met Janssen en Van Dijk Garantiemakelaars om dit mogelijk te maken. 

Een verhuizing is hét moment om zonnepanelen te laten installeren. Wij zorgen ervoor dat die al op je dak liggen als je in je nieuwe woning trekt. Op die manier profiteer je vanaf dag 1 in je nieuwe huis van zelf opgewekte energie.

WAAROM SUNTECH ENERGY?

Zonnepanelen laten installeren is een belangrijke investering. Daarom wil je dat het goed en nauwkeurig verloopt. Suntech Energy werkt met de beste kwaliteit zonnepanelen en omvormers, ervaren adviseurs en nette installateurs. Wij zorgen ervoor dat jouw zonnepanelensysteem aan het eind van de dag strak op je dak ligt en laten geen losse eindjes achter. Zo weet je zeker dat je plezier hebt van je investering!

Wat wij jou beloven

  1. Betrouwbaar Veenendaals bedrijf
  2. Goede samenwerking met de makelaar
  3. Topkwaliteit zonnepanelen en omvormers
  4. Nette, kundige en nauwkeurige installateurs op jouw dak
  5. Een goed bereikbare supportdesk

Wat onze klanten vinden

Op internet zijn honderden reviews van tevreden klanten van Suntech Energy te vinden.  Op Facebook scoren we 5/5 met meer dan 90 recensies en op Google scoren we 5 van de 5 sterren uit meer dan 300 reviews. We lichten er hieronder enkele uit.

Vakwerk!

De mannen van Suntech hebben deze week 32 panelen op ons huis geplaatst en dat hebben ze keurig gedaan. Alles netjes uitgelijnd, bekabeling weggewerkt, duidelijke uitleg gegeven en opgeruimd.

Vorig jaar ook al 149 panelen laten plaatsen op de zaak in Veenendaal en geen seconde spijt dat ik het thuis ook door hen heb laten doen. Daniel en collega’s superbedankt!!

Arno Hoeve

Alles perfect geregeld

Doen wat je belooft – en méér. Dat is, kort samengevat, de reden dat ik Suntech warm aanbeveel. Het eerste contact, het adviesgesprek, de levering en installatie, de nazorg, de administratie: alles is perfect geregeld.

Dat is wat ik verwacht als ik een investering in mijn huis en in de toekomst doe, en die verwachting is meer dan waargemaakt. Chapeau!

Marco Weening

Topbedrijf

Vanaf het eerste gesprek hadden wij een goed gevoel bij Suntech Energy. Er wordt goed meegedacht en de service is super.

Afspraken worden altijd netjes nagekomen en het bedrijf is goed te bereiken voor vragen en planning. Niks is teveel gevraagd. De mannen die de panelen kwamen leggen zijn super vriendelijk, professioneel en erg snel.

Wij zullen Suntech Energy aanraden aan iedereen die panelen zou willen laten plaatsen! Topbedrijf!

Gaby Bos

Offerte aanvragen?

Ben je overtuigd? Vul dan het formulier hiernaast in om een offerte aan te vragen.

Onze adviseur bezoekt samen met jou je nieuwe woning om de mogelijkheden in kaart te brengen en de situatie terplekke te bekijken. Na aflooop van het gesprek brengen we een advies uit waar je verder mee kan

Naam(Vereist)